Week-endens LO-produktion

Det er så hvad det er blevet til i denne week-end:
Her er et LO med De hvide mænd - en kæmpe skulptur vi har her i Esbjerg.

Mændene er så store, at man kan se dem på lang afstand. Flere gange, når jeg er kommet med Englandsbåden, har jeg oplevet englændere som har moret sig over dem; "Look....Ha..Ha..How funny....Ha..Ha...." Det er da dejligt, når turister ankommer til Danmark og får sig et godt grin på vej ind i Esbjerg havn :-)
Dette er endnu et LO jeg har haft liggende halvfærdigt et stykke tid. Det er en af udfordringerne fra Scrap-amok i Grindsted. Opgaven lød i sin enkelhed på, at vi skulle lave et LO med bånd på.

Billedet er taget i maj i Vognsbølparken her i Esbjerg. Parken er rigtig smuk i maj/juni, hvor hundredevis af Rhododendron-buske blomstrer.

Kommentarer

Dorit sagde…
Hvor er det altså sjovt: i fredags fik jeg en mail fra en veninde, som skal til Søndervig og se sandskulpturer. Jeg sagde at hun jo skulle huske cameraet. Og at jeg selv gerne ville til Esbjerg og fotografere De hvide Mænd !! Og så uploader du et LO med dem, er det ikke underligt, at vi lige har tænkt på det samme inden for få dage ! Nå, men flotte ser de ud, og lige præcis taget sådan en dag, hvor himlen bare er blå, og solen skinner på mændene. Forresten var der også lige en artikel med dem i vores lokale avis inden for den sidste uge.
Hvor er det også et flot billede det andet med rhododendronen, som spejler sig i vandet, flot, flot !
Kirsten sagde…
Jo, det er da et pudsigt sammentræf :-) Faktisk har jeg også nogle billeder liggende fra Søndervig med sandskulpturerne, som jeg skal have scrappet, når jeg når så langt. Jeg har taget lidt forskellige billeder, som jeg har tænkt at sende til min sponsordatter på Kap Verde, deriblandt De hvide mænd, rhododendronen og sandskulpturerne.
Mange tak for roserne.

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D