En dejlig week-end

Vi har tilbragt en dejlig week-end oppe i sommerhuset. Selvom det har blæst en del, har vejret jo været helt fantastisk. Egentlig ville vi have grillet i går, men det var svært at finde læ til det, så bøfferne røg på en almindelig pande i stedet for.

Der har været Vorupør Kræmmermarked i denne week-end, så vi var lige forbi for at se om der var noget der kunne friste, men vi købte nu ikke noget. Mens vi var der, kom Thy Veteranbilklub og præsenterede en masse flotte gamle biler og motorcykler. Jeg blev helt nostalgisk da jeg så en gammel, sort Ford veteranbil. Jeg kan huske. at min morfar, havde sådan en HGF - Høj Gammel Ford, - sådan hed de vist i daglig tale dengang - da jeg var en helt lille pige.

Jeg fik taget lidt billeder med mit nye lille-bitte kamera, det er super, at det ikke er mere end 9 x 5,5 x 2 cm. Det bliver jeg helt sikkert glad for.
Jeg var klar over, at jeg ikke ville få tid til at scrappe denne gang, så scrapsagerne lod jeg blive hjemme.

Kommentarer

Dorit sagde…
Hej blogger !
Jeg har slet ikke fået sagt tillykke med dit nye camera, det lader til det er noget, der dur, lækkert at det ikke vejer så meget, det kunne jeg godt bruge, men jeg foretrækker åbenbart et tungt.
HGF, så'n en har vi faktisk stående. Det er Hennings farfars, den hedder Ford T og er fra 1931, Henning fik den fordi han er mekaniker, der er lavet noget i stand på den, men den står til han skal pensioneres, så skal den laves med gardiner i bagruden osv og så skal vi ud at køre i den når det er søndag og det ikke regner. Alle delene ligger til den i kasser ude på loftet. Hennings fætter har været ude efter den, men Henning vil ikke af med den. Tænk, når den bliver færdig !!
Hilsen Dorit

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D