Scrapbook Magazine

Så er det nyeste nummer af Scrapbook Magazine kommet. Denne gange indeholder det bl.a. en artikel om billedrammer med f.eks. knapper, mønsterpapir, doodling, journaling osv. Der er nok noget af det jeg kommer til at bruge fremover.

Der er et interview med Becky Higgins, og noget om at bruge meget store billeder, noget om at lave flotte familie LO'er osv. Også denne gang var der en CD med, med 163 (mere eller mindre gode ..hmm...) fonte m.v. Det er selvfølgelig en smags sag, men der er da nogen af fontene, der er ret gode, synes jeg.

Jeg glæder mig til at smække benene op i sofaen og nærlæse det hele. Det bliver nok først i morgen, Claus er hjemme på et par dages efterårsferie, og rejser hjem til Århus i aften, men først skal vi hygge os med en dejlig middag i aften, bare os 4 (Jannie kommer herud). Claus elsker rødt oksekød, og når han er hjemme, laver jeg som regel noget, som han ikke selv kunne drømme om at lave, så den kommer til at stå på en dejlig mør roastbeef. :-)

Kommentarer

rnielsen79 sagde…
Får da næsten helt lyst til at købe det blad:-) Kender det godt nok ikke, men det med billedrammer og familiefotos lyder smart. Men jeg ser jo nok nolge af de LO's, hvor du bruger ideerne:-)
Betina Olesen sagde…
Hejsa

Kender hellere ikke det blad, men det ser og lyder godt nok spændende. Det kunne jeg da godt tænke mig at bladre igennem ;-)

Hvordan er det nu, kommer du til hotelscrap hos Sabina? Så jeg kan få hilst på dig, nu når jeg ikke fik gjort det til convention.

Hygge fra Betina
Kirsten sagde…
Nej, desværre Betina. Jeg skal i dagvagt hele week-enden, og har ikke kunnet få byttet mine vagter, så ØV!! :-(
Men jeg satser i hvert fald på at komme til den jyske convention, hvis jeg ikke får mulighed for at dukke op hos Sabina før det tidspunkt. :-)
Anne Bente sagde…
ejjj det ser dog lækkert ud det blad,

jeg kender det ikke, men kunne godt komme til at kende det engang,

ha en god aften :)
Dorit sagde…
Kender heller ikke bladet, er det engelsk eller amerikansk ?
Jeg sværger til det hollandske Creatief metfotos, det er supergodt, og så det svenske, der er utrolig meget inspiration i.
Kirsten sagde…
Dorit, det er et engelsk blad. Der er altid en del How To artikler i, og så kan jeg godt lide, at der altid er mange læsere der præsenterer deres ting, det giver god inspiration. Deres scrapliftkonkurrencer giver også god inspiration.
Og så er prisen jo heller ikke så dårlig; ca. 137,- kr for 4 numre.
Jannie havde det første blad jeg fik med hjem til mig fra England, og jeg besluttede mig for at abonnere på det.
Dorit sagde…
Kirsten, kan du ikke lige skrive hvem der udgiver det blad, evt. en mail adresse. Jeg har prøvet at slå det op på google, men der synes jeg ikke lige netop det blad kommer frem. Det lyder som om der en mange gode idéer i.
Doritten
Kirsten sagde…
Dorit, det letteste er at klikke på linket her på bloggen under "Andre scraplinks", der kan du bestille bladet direkte, hvis du skulle være interesseret. Desværre kan man ikke komme ind og se noget af bladet før man bestiller.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......