De første 2 LO'er

De sidste dage har jeg lagt mærke til, at flere og flere uploader et par af deres allerførste LO'er, hvilket har inspireret mig til at gøre det samme. Det er sjovt at se udviklingen, både fordi der findes langt mere "dims" nu, der bruges mange flere teknikker, og man jo også gerne skulle lære mere og mere.


Her har vi det allerførste LO jeg lavede. Det er fra Claus's fødselsdag i 2005.
Overskriften er tegnet af fra en bog af Dorthe Blom . Som man kan se, er det før det blev "moderne" at matte sine billeder og sværte kanter.

Jeg var SÅ stolt af dette LO. :-)

Det er trods alt kun 2 ½ år siden, så der er sørme sket meget siden, nu har mange scrappere en mindre maskinpark stående, og man bruger alt mulig "dims". Dengang var det mest hjemmelavede ting, så som tags, filefolders, slide mounts og meget fancy bogstaver man brugte, hvis der skulle være lidt mere "spræl" på LO'et :-)


Dette er det 2. LO jeg lavede. Papiret er trykt med fyrtårnet og mønstre for neden, så det eneste jeg har gjort er at klistre billederne på og lave over-skriften, nåh ja, og så lige sætte et par stickers på. De små tags i overskriften er skåret ud af et postkort og bogstaverne er lavet med nogen bogstavpunches, som jeg lånte mig frem til. Derefter er tagsne trukket på et stykke snor, - bare helt almindeligt snor, som vi havde liggende.
Jeg syntes selv det var MEGET smart med den overskrift :-)
Jeg må indrømme, at det kløer i fingrene for at lave de første LO'er om, idag ville jeg have lavet dem anderledes, men omvendt kunne jeg ikke finde på af gøre det, - de er jo som LO'er var dengang (for kun 2 - 3 år siden).

Kommentarer

Majer sagde…
Hvor er det sjovt... Jeg kan godt huske dine første LO's!! Kanhuske at jeg var vildt imponeret over det med sneglehuset. Synes at det var så snedigt med billedet ligesom sad ned i papiret!!

Tak for at du ville vise det frem igen!! :-)
Anne Bente sagde…
hvor er de flotte, synes det er sjovt at se hvor meget man udvikler sig, mit kommer ind i morgen :)
Dorit sagde…
De er da flotte, og tænk, du har revet i papiret, det er da lidt vildt så'n på de første LO's.
Jeg har lige taget billede af noget jeg lavede i 79, fordi jeg lige på et tidspunkt vil lave et indlæg på min blog om hvordan "det hele begyndte".
Kan godt huske dit snegle-LO, for det billede af sneglehuset har vi også, fordi min mor og en af pigerne var på en bustur, hvor de så det.
rnielsen79 sagde…
Jeg synes faktisk, at det er ret genialt med den overskrift på snor. Det kunne jeg altså godt finde på at lave i dag. Men nu er jeg jo også ny hi hi. Tror dog, at jeg ville trække snorenderne om på bagsiden hi hi.
Kirsten sagde…
Ragna, i dag ville jeg helt sikkert også trække snorenderne om på bagsiden,men - helt ærligt - jeg tror ikke en gang tanken strejfede mig dengang HI-HI :-) :-)
piabau sagde…
Jeg synes det er nogle utrolig flotte førstegangs lo'er. Farver der matcher.
Ja, jeg synes det er VILDT flotte som de første LO´s... du har da så meget flot med og effekter med tags og det hele ;-) Det er simpelthen SÅ sjove at jer andres første LO´s også - tænk at man kunne scrappe uden sværte - eller tekst for den sags skylt LOL
Betina Olesen sagde…
Altås hvor er det hyggeligt med alle de gamle LO's, nu må jeg da vist snart følge trop med jer andre modige mennesker.

Fine første LO's må man da nok sige, sjov at se hvor meget man har udviklet sig.

Hygge fra Betina
charlotte sagde…
Sjovt og hyggeligt at se alle jeres første LOs på div. blogge. :-)
Jeg synes dine første LOs blev flotte. Det er klart man ville gøre det anderledes i dag, hvor man ved mere om tingene end da man startede. Men det ville da være syndt at lave det om!!!
Du har udviklet din scrappestil vildt meget. Det er sjovt at se!
Tak for kigget!
Charlotte Ravn sagde…
Ih hvor er det altså hyggeligt at se de første layouts rundt omkring på bloggene, jeg har også lagt mine ind på min blog :) Sjovt nok jeg lavede også sådan en tag overskrift på et af de første layouts og jeg bruger da stadig ideen sommetider på min kort, så den kan du da godt være stolt af :)
Jeg synes sørme at du kom godt fra start ! Det er altså herligt at se alle de "gamle" LO'er som folk lægger på for tiden...du har i al fald udviklet din stil :O)

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......