Efterår

Så er det efterår, - er det ikke skønt..?? Jeg elsker simpelthen efteråret og de smukkeste farver i naturen. Der er næsten ikke noget så skønt som at gå en tur i efterårsskoven og nyde duftene, farverne og de visne blades knasen under fødderne. - Og når det rigtig regner og rusker udenfor, er det bare så hyggeligt at sidde indenfor med stearinlysene tændte. :-)

Idag har vi gjort campingvognen vinterklar, så nu skal vi bare have den kørt ud til den gård, hvor den må stå tørt og godt vinteren over.

Ja, de fleste vil nok mene, at foråret er det bedste, men jeg synes nu der er en helt speciel hygge ved efteråret.

Tak fordi du kiggede forbi :-)

Kommentarer

Anne Bente sagde…
ja, findes de skønnere farver end efteråret, jaaa og så lige det spæde forår også.
Og så giver efteråret jo en smag på vinteren, med masser af levende lys og brændeovnen tændt.

jeg er også sådan en rigtig hygge menneske:)
Du har helt ret - bortset fra at jeg hader regn - og det er der som regel rigeligt af om efteråret ;-) Men elsker farverne, og som du skriver, stearinlysene tændes, der tændes op i brændeovnen og de mørke aftener bruges på scrap *LOL*, i hvert fald for mit vedkommende.
Betina Olesen sagde…
Elsker også efterår, dog også forår, er ikke så meget til sommer og vinter.....men her betyder efterår desværre stor oprydning, brænde, og måske når vi ikke taget på udbygningerne.....så lige en mdr. mere med rinlig vejr som i dag ;-)

Hygge fra Betina

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Project life - uge 10