Sunflower

Da vi besøgte Claus for nogle uger siden, sagde han til os, at der lige var noget vi skulle høre. Han gik ind på sin computer og fandt et nummer, som hans band havde indspillet. Det var en dejlig rock-ballade. Da nummeret var næsten færdigt spurgte jeg ham, hvem der havde skrevet det, og han fortalte så, at han havde skrevet både tekst og musik, OG at det var en sang til mormor.

Teksten er her:


Vi mistede vores dejlige mormor i 2000, og Claus havde et helt specielt forhold til hende. Den skole han gik på, ligger 2 minutters gang fra, hvor hun boede, så han besøgte hende næsten hver dag.

Jeg må indrømme, at jeg blev dybt rørt over, at han havde skrevet nummeret til min mor, fordi han holdt så meget af hende, så jeg fik vist meget blanke øjne og måtte synke den kæmpe klump jeg fik i halsen.
- og så måtte den "dumme dreng" jo have en kæmpe krammer :-)

Kommentarer

Charlotte Ravn sagde…
Jeg er hermed fan af Claus! Hvor er det bare smukt! Kan godt forstå du fik en stor klump i halsen!
Smukt...sidder altså med blanke øjne!. Dejlige minder for ham - og jer og virkeligt stort at han har skrevet dette. Tænk at have sådan et forhold til en bedsteforælder...det er noget helt specielt.
Anne Bente sagde…
åhhhh, hvor er det smukt, sikke dog en herlig dreng, kan godt forstå han fik en ekstra krammer :)
Betina Olesen sagde…
Jeg går i kor med de andre, vil bare sig, ham kan du godt være stolt af.

Hygge fra Betina
Dorit sagde…
Synes det er særlig flot af en ung mand, at han kan få sine følelser ned på papir. Rigtig flot gjort af ham !
D.
rnielsen79 sagde…
Kan da godt forstå du fik blanke øjne. Det gør jeg også. Du må endeligt rose ham for det smukke stykke arbejde. Mon vi også får lov at høre nummeret?
piabau sagde…
Hvor smukt, kan godt forstå du blev stolt og rørt over at have så dejlig en søn
...og nu sidder jeg faktisk og næsten tuder !! Hvor er det smukt. Jeg kom til at tænke på min egen mormor som døde i sommers...Du skrev at der også var musik til...kan sønnike ikke på en eller anden måde, dele nummeret herinde med os alle sammen ? Hmmm...der er selvfølgelig noget med copyright mv....nå, bare en lille tanke.
Kirsten, jeg tjekkede Creativ Company mht det rå karton..men det er vist ikke i syrefrit 30x30...så jeg leder videre :O)

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D