Så blev LO'et færdigt

Så blev LO'et, som jeg omtalte for et par dage siden, færdigt. Uha, det har været ved at give mig "grå hår i hovedet". Først var det meningen, at papiret og billederne, i forskellige størrelser, vel at mærke, skulle bruges til Scrapbook Fun's skitsekonkurrence, men det ville overhovedet ikke, som jeg ville. Til sidst tænkte jeg, at konkurrence kunne være konkurrence, og fik så det her ud af det.

Billederne er fra en campingtur til Silkeborg. Det var det dejligste forårsvejr, og da jeg nu en gang er scrapper havde jeg fået den skøre idé, at den gamle hjuldamper - Hjejlen - skulle jagtes. Vi kørte fra anløbssted til anløbssted til "mor her" var nogenlunde tilfreds med et billede, men det handlede jo også om at komme før Hjejlen, da jeg havde en forestilling om, at det var bedst at "skyde" den når den lagde til :-)

Hvor er det heldigt, at man er gift med en der - på nogen punkter..hmm.. er meget tålmodig :-)
Under denne jagt forsvandt Cæsars bold 3 gange, 2 gange gik den til bunds i noget plumret vand, hvor man ikke kunne se den, og sidste gang hang den fast i et træ. - Hver gang var det "far der var redningsmanden". Mere om det i et (meget) senere indlæg her på bloggen.

Kommentarer

Dorit sagde…
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Dorit sagde…
Hold da op et dejlig livligt LO både hvad angår papir og billeder ! Jeg er også vild med lidser, de virker også livlige pga bølgeformen, synes jeg.
Godt Cæsar havde sine mennesker med, så han fik sin bold tilbage.
(Slettede første indlæg, da jeg havde stavet Cæsar med "t" i enden, og det tror jeg ikke han bryder sig om)
Ja, det er temmeligt tit LO'erne ikke bliver som planlagt, men det gør jo ikke noget, når bare man er tilfreds med det færdige resultat.
Hilsner fra Dorit
Anne Bente sagde…
åhhh, hvor er det dog flot, så mange super flotte detaljer, og hvor ser det godt ud med alle de bånd du har brugt.

dejligt med en tålmodig mand og hund hehe

ha en god aften :)
Betina Olesen sagde…
Hihi sikke et festligt LO, friske farver og der sker noget derpå hele tiden. Men jeg er da helt vild med historien. Sjovt at du fik billeder til et andet Lo, end det oprindligt tænkte.

hygge fra Betina
piabau sagde…
super sødt lo med dejlig valg af farver
rnielsen79 sagde…
Skønt Lo, får helt lyst til at lave noget lignende med ungernes fødselsdagsbilleder. Flot
Mia sagde…
Jeg er vild med den måde du har sat båndet på! Det skal helt sikkert prøves!!!

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......