Gamle månedspakker

Jeg har en del gamle månedspakker liggende, som jeg næsten ikke har brugt noget af. Nu har jeg så sat mig det mål, at jeg SKAL se at have brugt lidt af materialerne. Jeg gemmer månedspakkerne enkeltvis i en mappe, og sørger for at eventuelle papirrester m.v. kommer på plads sammen med resten af pakken. På den måde får man rigtig mange LO'er ud af den enkelte månedspakke.
Det her billede er fra Thailand (igen-igen). Billedet var egentlig et "fejlskud", men med inspiration fra Kirsten Gro's måde at bruge sine fotos på, synes jeg, jeg alligevel fået noget brugbart ud af det.
Overskriften "Fyraften" er stemplet på små firkanter, som er sværtet med brunt, mattet og igen sværtet med brunt.
Nu må jeg hellere begynde at tænke over, hvad jeg skal lave til Scrapbook Fun's skitsekonkurrence.

Kommentarer

Anne Bente sagde…
wawww super flot lo, herlige farver, og super flot opsæt, jeg har ligesom dig masser af gamle månedsspkker liggende, de skal også til at bruges :)
Super dejligt LO! Flot sat sammen med fotoet og papiret! og en rigtig go´idé at gi´sig selv den udfordring at SKULLE bruge noget af månedspakkerne ;-)
rnielsen79 sagde…
Sikke en god ide sådan at gemme månedspakkerne enkeltvis. Der er tit så meget i, at man overhovedet ikke kan nå at bruge det. Ved at gemme dem får man jo næsten en ny månedspakke. Så kunne man jo eventuelt holde en lille pause med at få nogen. Skøn udfordring.
Mia sagde…
Hej!
Fandt linket til din blog på nybegynderscrap og tænkte jeg lige ville kigge forbi! Lækkker blog...og bestemt et flot LO!
Mvh Mia
Majer sagde…
Flot brug af materialerne fra en gammel månedspakke. Måske skulle jeg kigge lidt i gemmerne i min papirmappe, og få brugt noget af det... :-)

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8