Pink zig-zag bånd..... igen

Jeg vil lige vise det LO, som jeg talte om for nogen dage siden, hvor jeg havde manglet pink zig-zag bånd, - det er nemlig blevet færdigt nu.....
Billedet er taget en rigtig dejlig aften, hvor vi sad i klitterne i Vorupør og nød solnedgangen. Det var én af de aftener, hvor vi bare MÅTTE hen på Landingspladsen bagefter og have en Vesterhavsvaffel, - en isvaffel med 3 kugler, softice, skum og en flødebolle oveni. SÅ kan man altså ikke rokke med ørerne bagefter, så mæt er man.

Hvad sker der ellers....?
Ja, jeg er lige kommet hjem efter en strøgtur og en herlig tur i skoven med Cæsar, vejret er jo skønt i dag. - Og så må jeg se om jeg kan få sovet lidt på forskud, jeg skal i nattevagt for første gang (i denne stilling i hvert fald) - så det bliver spændende at se, hvor meget der er at lave, og hvordan det går med at holde sig vågen, men det fortæller jeg helt sikkert mere om.... :-)

Kommentarer

Dorit sagde…
Nøøøj hvor er det smukt. Og en rigtig fin idé med den buede kant.
Skulle jeg genere dig en smule, hi-hi, så kunne det være at billedet måske også burde rundes på hjørnerne når nu det hele så'n runder. Og hvor I klæder hinanden godt, overvejer at blive foreviget med Sille...
Fik forøvrigt din hilsen i dag fra Thomas Kolbro, så vi fik en snak om, hvor lille verden er.
PS: Ved ikke rigtig om du gerne vil ha, at jeg skriver nogen kommentarer herinde eller jeg bare skal kigge !? Vil da gerne kommentere det forskellige, det er da hygsomt, og vist det kun er mig der har adgang hertil, så kan der jo blive lidt ensomt...
Hilsner fra Dorit
Dorit sagde…
PPS: er de sorte bogstaver rub-ons eller ? Flot skrift i-hver-ti-fald
D.
Kirsten sagde…
Du må meget gerne komme med kommentarer til det jeg laver.
Ensomt... tjah... alle, der har tid, lyst og lejlighed er jo velkomne til at lægge en kommentar. Jeg ved der er en del der kigger med, men du har da ret i, at der ikke bliver kommenteret så meget, - det er nok min egen "skyld" for jeg er ikke særlig aktiv i nogen fora, og det er jo tit der man lærer hinanden at kende :-)

- Og Ja, - de sorte bogstaver er rub-ons.

Må indrømme, at jeg ikke regnede med, at hilsnen fra Thomas nåede frem, han virkede temmelig fortravlet/forvirret, da vi snakkede, så jeg forventede faktisk at han havde glemt alt om det.... :-)
Betina Olesen sagde…
Hejsa Kirsten

Flot flot LO, er imponeret over hvor godt du har ramt farverne i fotoet, og det ser altså rigtig godt med det zig-zagbånd hele vejen rundt.

Håber da jeg bliver talt med i dem der så hilser på og skriver en kommentar.

Hygge fra Betina
Kirsten sagde…
Du kan tro du bliver talt med, Betina. Jeg er udmærket klar over, at du er en af dem der kigger forbi jævnligt :-)

- Og, tak for roserne
Anne Bente sagde…
wawwwww igen, hvor ser det dog flot ud med det bånd, og fint opsæt også :)
Annita sagde…
Super flot LO kirsten

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......