LO'er af rester


Dette LO har jeg haft liggende fær-digt et stykke tid. Jeg gav mig selv opgaven, at der skulle være slide mounts på, det er ikke så meget "oppe i tiden", så det er efterhånden sjældent, af man ser dem.

Billederne er fra en landsby i midt-Thailand, hvor indbyggerne lever af at dyrke pomelo frugter og sælge de smukke stoffer m.v. de væver.

Da vi besøgte byen, var der ca. 44 graders varme, så det var noget med at skynde sig fra den ene skyggeplet over til den anden. Der var en rigtig landkøbmand i byen, som handlede med ALT. Vi trængte til en is, til at svale os på, så vi gik hen til ham og købte is. Imens holdt der flere knallerter (dem er der MANGE af i Thailand), i kø for at tanke. Der er bare lige dét ved det, at benzinstanderen stod inde midt i butikken, og knallerterne kom helt indenfor for at tanke. Den var aldrig gået hjemme i Danmark :-)


Billederne fra dette LO er fra banegården i Chiang Mai. Vi venter på at nattoget afgår mod Bangkok, hvor vi vil være fremme næste morgen kl. ca. 07.00. Den fantastiske rundrejse er ved at være slut, og vi er ved at være mætte af alle de indtryk vi har fået. Nu venter så en afslappende uge i Hua Hin, før turen går med Thai Airways tilbage til hverdagen.

LO'et er udelukkende lav-et af rester, hvilket jeg også personligt synes det bærer præg af, men sådan vil det jo nok være, ind i mellem.

Ja, jeg scrapper jo thailands-billederne i vilkårlig rækkefølge, og de næste billeder jeg skal have fremkaldt er fra gammeldags negativer, og det kræver jo, at man får sig snøvlet sammen til at komme ind til fotohandleren.
Jeg har ikke ret meget, nogen gange ingen, tekst på mine LO'er fra Thailand. Det skyldes, at vi har lavet et stort album i dagbogsform fra turen, og at scrapalbummet er ved siden af. Man får faktisk 2 helt forskellige indtryk af turen, når man har 2 albums :-)

De næste 2 dage skal jeg på internatkursus på Nymindegab Kro. Det er ikke fordi internatkurser er min livret, der er for meget med "øvelser og lege" efter min smag, men der er vi jo forskellige. Det bedste ved internatkurser er, at man får alt serveret, og ikke selv skal ordne køkkenet bagefter :-)

Kommentarer

Betina Olesen sagde…
Ajj... det er ren deja-vue, jeg har siddet på samme banegård og ventet på nattoget til bangkok, og sovet i de rædsomme køjer. Gys..

Men hvor er det et par gode LO's, er imponeret over at du tør gå igang med sådan et stort projekt.

Hygge fra Betina
Kirsten sagde…
Enig, - de er forfærdelige at sove i, men det er egentlig en sjov oplevelse alligevel. Bernd og jeg lå meget og småfnisede den nat. Nogen snorker, andre fiser og andre igen snakker i søvne, alt kan høres når køjerne kun er adskilte af et forhæng. Men vi var rædbrækkede da vi kom til Bangkok næste morgen :-)
Dorit sagde…
Sikken nogle gode billeder du har fået taget, og det var før scrap kom ind i dit liv ???
Sjove natlige iagttagelser I har gjort både med og uden "n", hi-hi !
Det er en rigtig god idé at bruge rester, den vil jeg lige notere mig. Tror faktisk jeg vil til at skrive gode idéer ned, for man kan jo ikke huske dem, når man får anfald af idéløshed. Var det ikke en god idé ... (!)
Kan se du har brugt Mulberry, jeg købte på et tidspunkt ark af forskellig farve men forsøgte mig først på et af mine Egypten-LO'er om tæppehandleren i Luxor.
Du har ret i at diasrammer lissom er yt nu, tænkte forleden da jeg kiggede mig rundt i scraprummet, at der ligger mange ting, som ikke rigtig er in mere, bl.a. mesh, lommer lavet efter skabelon og filefolders, så det tror jeg at det må tages op igen.
... Man får da helt lyst til sådan en Thailandrejse, men varmen pyha !
Hilsen og god tur til Nymindegab ("gab" ha-ha !)
Anne Bente sagde…
åhhh, hvor er den dog flot, utrolig flotte billeder, og lækre varme farver du har brugt.

hvor er det dejligt at se en masse af de gode ting der ikke bliver brugt så meget mere, den er utrolig flot .

hvor må det have været en oplevelse, siger hende der ikke har været længere væk end tyskland,men meget gerne ville ud i verden og se hehe
piabau sagde…
Begge lo'er er super flotte, dejlige farver, kommer til at mindes vores ferie for mange år siden, til dette anderledes land
Majer sagde…
God idé at bruge noget, der nærmest er gået i glemmebogen. Jeg har heler ikke brugt diasrammer i 100 år, måske skulle jeg prøve?!?! :-)
rnielsen79 sagde…
Jeg synes bestemt ikke, at dine LO's bærer præg af at være rester. Jeg synes de er gode. Hmm jeg er nok for ny til at beskæftige med med, hvad der er in eller ikke in. Jeg har for nylig købt diasrammer, og har da også brugt dem på en del af mine LO's.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......