Best Blog Friend awarden gives hermed videre

Jette har jo givet mig den søde Best Blog Friend award, og jeg har bestemt mig for at give den videre til Gurli og Anne Bente.

Gurli http://oriondesign.blogspot.com/ skal have den fordi hun var den første scrapper jeg lærte at kende IRL. Det skete på den allerførste Convention i Gislev, hvor vi helt tilfældigt kom til at sidde sammen. Det var smadder hyggeligt, hun er jo en sjov og glad pige at være sammen med. Sidst, men ikke mindst er Gurli's store kreativitet til stor glæde for utrolig mange scrappere landet over, - det er flot alt det hun klarer på trods af sygdom m.v.
Vi er ikke så tit i kontakt med hinanden p.t., men hun står for mig som en af mine gode scrappevenner.

Anne Bente http://annebenteslillested.blogspot.com/ skal have den ganske enkelt fordi hun er et sødt menneske. Jeg lærte hende at kende på GQ i "gamle dage" da GQ var et nyt forum. Allerede dengang var hun en af de scrappere der var sødest til at kommentere i galleriet og svare på alle mulige og umulige spørgsmål fra os, der var "nye". Hende flotte LO'er er til stor inspiration for mig.

Jeg ville ønske at jeg havde haft nogen flere awards, for der var flere jeg gerne ville have givet en til, men det er desværre ikke muligt. Jeg ville gerne have givet den tilbage til Jette, men jeg har bestemt mig for, at jeg ikke ville give den til én der havde den i forvejen, så desværre Jette, - men meningen er god nok :-) Jeg ville også gerne have givet én til Dorit fra Fyn og Annita fra Hjørring, men ingen af dem har en blog, så desværre .....

Kommentarer

Anne Bente sagde…
hejjsa Kirsten

10000000 tak skal du have, hvis du ved hvor det varmer, ikke kun den søde award, men mest af alt de søde ord der var med den,jeg er utrolig glad for den,og så beæret over dine ord til mig.

kan du have en rigtig god dag :)
Betina Olesen sagde…
Hejsa

2 gode og velfortjente valg må man sige.......

Gurli, der trods sygdom, stadig hænger ved, til vi andres fornøjelse og Annebente, fordi hun som du så rigtigt skriver, er rigtig sød til at give kommentarer altid.

Hygge fra Betina
Betina Olesen sagde…
mig igen.........

lagde lige mærke til, at du faktisk kun tillader andre bloggere at kommenterer herinde. Det kan ændres inde i dine opstillinger, hvis det har interesse.

Hygge fra Betina
Kirsten sagde…
Tusind tak Betina, det var jeg ikke klar over. Jeg har forsøgt at ændre det, så alle kan kommentere, men ved ved faktisk ikke om jeg har gjort det rigtigt.

Dorit har kommenteret herinde flere gang uden at have en blog, så jeg har nok trykket på et eller andet her på det seneste.
Dorit sagde…
Og hende Dorit er ved at oprette en blog, så jeg er snart ikke mere helt bagud, i hvert fald ikke med det....
Mangler lige at finpudse den og uploade et par billeder, så lige om lidt er jeg på også !
Hilsen Dorit
og god weekend til alle, og vi ses snart til convention.
Kirsten sagde…
Nej, hvor fedt.....
Det glæder jeg mig til...:-)

Giver du et praj når du er online?!
Selv tak Kirsten :-D. Det er fuldt fortjent, og er kun glad for at du videresender den til andre som har fortjent den også! Det er jo netop "problemet", at der er så MANGE man gerne vil sende den til!

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......