torsdag den 31. januar 2013

Project life - uge 3

Jeg har virkelig problemer med nok dagslys for tiden, men nu er det da endelig lykkedes at få taget billeder af PL - uge 3.

It is really hard to find some proper daylight at the moment as it is winter here in Denmark, but I finally succeded in shooting a photo of PL -week 3.


Dobbeltsiden/the double page


Venstre side fortæller om årets første sne. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker sne, jeg synes det er så smukt når alt er dækket af et fint, hvidt lag. Siden fortæller også om B. som rendte ind i en Influenza og havde det rigtig skidt, men han overlevede ;-)

Left page tells about the first snow this year. I just love snow, I think it is so beautiful when everything is coverede with a fine layer of snow.  It was also the week where my DH got the Flu, but he survived ;-)


Højre side fortæller om lidt af hvert fra min helt almindelig hverdag, en dejlig scrapdag sammen med nogle søde tøser og sidst, men ikke mindst så blev jeg også indhentet af Influenzaen og måtte have min dyne rundt om mig for at holde varmen.

Right page tells a little bit of this and a little bit og that from my ordinary everyday life, a lovely scrapbooking crop and then it was my turn to have the Flu. I had to have a blanket around me to keep warm because of the fever.

Jeg har  faktisk kun brugt rester til denne dobbeltside.

I only used left overs for this double-page.

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

lørdag den 26. januar 2013

Uganda #3

Jeg synes det er på tide at få lidt varme med et par sider mere fra Uganda albummet.

I think time has come to show a couple of pages from the Uganda album.


Den første tur de var på, var en sejltur på Victoria søen. De hyrede en lokal fisker til at sejle ud og vise dem lidt af området.

The first daytrip they did during their stay in Uganda was a little trip ny boat on the Lake Victoria.


De kom forbi nogle drenge, som hyggede sig og var ude at bade. De kom også forbi en del fiskerbyer.

They passed some boys having fun swimming in the lake.

Det er stort set ikke blevet til noget scrap i denne uge, jeg har ligget med influenza fra søndag til torsdag, og det har naturligvis taget al min energi. Det kribler i mig for at komme i gang med PL uge 3, og jeg har en DT-opgave der også skal være færdig, så der skulle gerne findes tid til lidt kreative udfoldelser her i weekenden. Der kommer jo også VM finale i håndbold, MGP og vi får gæster til middag i morgen aften, så det bliver en travl, men god weekend.

This week I struggled with the flu, so I hardly had the energy to scrap. I really have to find some time for my PL week 3 and a DT deadline this weekend.

I ønskes en rigtig god weekend.
I wish you a happy weekend.

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

lørdag den 19. januar 2013

Project Life - uge 2

I dag var det endelig lyst nok til at jeg kunne få taget billeder af mine PL-sider for uge 2.

Today there finally was enough daylight so I could take photos of my Project Life pages for week no. 2.


Her er dobbeltsiden/Here you have the double page


Venstre side fortæller bl.a. om at min søde mand og jeg nu har været kærester i 25 år. Det fejrede vi bl.a. ved at tage på Jensens Bøfhus. Vi har ikke været på Jensens siden de er flyttet til en ny og meget større restaurant og har fået helt nyt personale, så vi syntes det skulle prøves. Maden var da OK, men ikke noget at skrive hjem om, - næste gang vi skal ud og spise vælger vi nok et andet sted ;-D

On the left page I tell about the fact that my DH and I have been together for 25 years which we celebrated by having a nice dinner at Jensens Bøfhus.


Højre side handler om lidt af hvert: Scraprod, lidt indkøb, vaskedag, lister der sættes fast, stakken af reklamer, som var lille i denne uge, og ikke mindst en HERLIG film - De urørlige. Det er virkelig en film, hvor man forlader biografen med et smil på læben.

The right side tells about a little bit of this and a little bit of that from my daily life. My messy scrap-table, laundry and so on, and last but not least the movie The Untouchables - you really leave the cinema with a smile on your face after seeing this movie.

Jeg har brugt noget oldgammelt mønsterpapir fra Sassafras, lidt fra Sn@p-kittet og et par kort jeg har fundet på nettet. 

I used some very old paper from Sassafras, some papers from the Sn@p Life kit and a couple of printed freebies.

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

mandag den 14. januar 2013

Uganda #2

Nu hvor det sneer og fryser mange steder her i Danmark, synes jeg lige jeg vil vise et par sider fra mini-albummet fra Uganda. 

It is  snowing and freezing here in Denmark, so I think i would be nice showing a couple of pages from the mini-album from Uganda.

Både fordi det i forvejen var et kæmpe arbejde (lavede jo som før nævnt 2 albums), og fordi jeg tænkte at det nok ville falde i bedst jord uden, har jeg lavet albummet meget enkelt uden en masse tabs, bånd osv. der "stritter ud".

I chose the album to be very simple without a lot of tabs and ribbon.


Dette er huset,  hvor Claus og Maja boede de 3 måneder de var i Jinja. Mon ikke det hører til i den pænere ende af skalaen efter Uganda forhold?!

The house where Claus and Maja lived during their stay in Jinja.


Her er en ung engelsk fyr, som også boede i huset hele april måned, - en herlig fyr fra London, som de snart skal over og besøge.

An English roommate.

Nå, Project Life for uge 2 kalder.....

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

fredag den 11. januar 2013

Project Life - uge 1

Så er jeg færdig med Project Life for uge 1. Jeg startede ved begyndelsen af uge 1, så dvs. fra mandag den 31.12.2012.

My PL for week no. 1 is now ready, it runs from 31.12.2012 til 06.01.2013.

Her er dobbeltsiden/Here is the double page


Venstre side fortæller lidt om at vi, traditionen tro, holdt Nytår i sommerhuset, totalt stille og roligt. Det er ikke fordi vi har noget imod at fejre Nytår, men pga. Cæsar, som er frygtelig bange for fyrværkeri. At det så viste sig at et af nabosommerhusene var lejet ud til nogen, som fyrede MEGA meget af, var en streg i regningen, men sådan kan det jo desværre gå. Det er første gang vi har oplevet det. Oven i det begyndte vores opvaskemaskine i sommerhuset også at drille, så det var lidt træls, det varer nok ikke så længe før den er nødt til at komme på pension. Billedet med "Happy New Year" er lånt fra nettet, det samme er billedet af Nathalie Kalbach. Jeg har meldte mig til Creative Jump Start 2013, indtil videre er der ikke så meget af det der er blevet vist, som jeg kommer til at bruge, men det er altid dejligt med noget input .

The left page tells a little about how we celebrated the New Year. Our tradition is spending the days around New Year in our summerhouse very quietly. We certainly do like celebrating New Year, but Ceasar is terribly afraid of all the fireworks. The left page also tells a little about our dishwasher making troubles, and I joined the Nathalie Kalbach CreativeJumpStart 2013.Højre side viser lidt fra min helt almindelige hverdag; Cæsar som tager en slapper i sofaen (det må man nemlig godt hos os ;-)  ), posten kom med papir og toner til den Canon Selphy printer jeg fik i julegave, forsiden af en af ugeaviserne vi får, nytårsforsætter, og så var Nicoline hos os fra lørdag til søndag, det var bare SÅ hyggeligt :-D

The right page tells a little about my ordinary everyday: Caesar relaxing in the sofa (yes, it is allowed in our house ;-)  ), a frontpage from the newspaper and Nicoline staying overnight with us.

Jeg har fået brugt en del fra gemmerne, så med undtagelse af "January", som er fra Sn@p Life-kittet, "Week No 1" og stjernerne, som er fra en nyindkøbt Die-namic die samt 2013 og Resolutions knapperne, er resten ting jeg havde i forvejen. 

I used some of my old stash for the pages except the word "January" which is from the Sn@p Life kit, "Week No. 1" and the little stars are cut out from a Die-namic die I bought a couple of weeks ago, the 2013  and Resolutions Flair Buttons.

Det er første gang jeg har så meget plads til rådighed, når jeg laver PL, så jeg kan godt se, at en af mine udfordringer bliver at få taget billeder nok, men sjovt har det været.....

It is first time I have so much space available for my PL and I have realized my big challenge is taking enough photos...... 

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

tirsdag den 8. januar 2013

SWAT.....A' i' de' (hvad er det?)

Så er det tid til første skitse her i 2013 fra Sketches With A Twist. Twisten denne gang er "Chevrons".

It is time for the first 2013 sketch from Sketches With A Twist. The twist for January is "Chevrons".


Jeg må indrømme jeg skulle lægge "de små grå i blød" ift. hvad jeg kunne få ud af denne skitse, og det er jo dejligt, at det ikke altid er nemt for én. 

Jeg synes ikke det er specielt fedt at lave jule layouts i juli og august, så jeg valgt at bruge skitsen til det første julelayout, der kommer med Nicoline.

I do not think it is cool creating Christmas layouts in July or August, so my take on the sketch is the first Christmas layout with Nicoline.

Titlen er A' i' de' (hvad er det), det er nemlig en af de ting hun allerede kan sige, - hun siger også mad, hej-hej og mor, - det synes jeg er flot når man tænker på at hun kun er 10 måneder. Så må man godt have lov til at være lidt mormor-stolt, må man ikke?


Closeup

Her er så skitsen.

An now on to the sketch.

Jeg synes I skulle prøve at udfordre jer selv og lege med ovre på Sketches With A Twist.

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

søndag den 6. januar 2013

Uganda #1

I dag vil jeg vise indersiderne af for- og bagcoveret på Uganda-minialbummet.

Today I am going to show you the insides of the front- and backcover of the Uganda-minialbum.


Indersiden af for-coveret (til venstre) er, som jeg tidligere fortalte, lavet af en pizzabakke, som er  malet med hvid akrylmaling. Derefter er den beklædt med papir fra Destinations serien fra Simple Stories. Teksten er printet fra computeren og sat fast med brads. I gemmerne fandt jeg noget rejsetema tape fra Making Memories som jeg købte for mange år siden. Det ovale "Visitor" skilt er stemplet med nogle gamle clear stamps fra Cloud9. 

As I told before the inside of the front-cover (to the left) is cardstock from af pizzabox which I painted with white acrylic paint. Afterwards I covered it with paper from the Simple Stories Destinations line. The text is printet from my computer and fastened with brads. I found some travel themed tape from Making Memories which I bought many years ago in my stash. The oval "Visitor" sign is stamped with some old Cloud9 clear stamps. 

Den første side i albummet er lavet på kraftigt hvidt karton, som har fået masser af prikker i siderne. Jeg var så heldig at finde noget selvklæbende stof FabRips fra Studio Calico hvor Victoriasøen og Jinja (hvor de boede) i Uganda var trykt på, som jeg klistrede på. Pilen viser hvor Jinja ligger. Igen har jeg brugt nogle rejsestempler af ældre dato til flyet og "Destination". "Jinja" er stanset ud på BigShotten.

The first page in the album is made of white cardstock, which is dotted in both sides. I used som adhesive fabric FabRips from Studio Calico where Lake Victoria and Jinja was printed. The arrow shows where you find Jinja. Once again I used som old travelthemed stamps (the plane and "Destination". "Jinja" is cutouts made on the BigShot.


Indersiden af bagsiden er beklædt med hvidt papir, som har fået en gang blå sværte på kanterne. Bagefter er der lavet en ramme med washi tape. Ordsproget er klippet ud af et stykke mønsterpapir, igen fra Destinations serien, og "I made this...." er stemplet med et Itty Bitty stempel fra Unity Stamp.

I covered the inside of the back-cover with white paper and inked the edges with blue ink. Then I made a frame of washi tape. I cut out the saying from a piece of patterned Destinations paper and the "I made this...." is stamped with a Itty Bitty stamp from Unity Stamp.

Den sidste side i albummet indikerer at Claus og Maja tog på en uges ferie på Zanzibar, før de rejste hjem til Danmark. Kartonsiden er beklædt med grønt papir fra en paperstack fra MME som hedder Magnolia. De hvide bogstavstickers og fly-clipsen er sat på en rest sort karton, "Zanzibar" er lavet med thickers, og igen har jeg været heldig, jeg fandt nemlig en Studio Calico badge, hvor Zanzibar er på, og den måtte jeg jo have. Ordet "Vacation" er stemplet med et Ali Edwards stempel. 

The last page indicates Claus and Maja went on one weeks vacation in Zanzibar before travelling back to Denmark. The cardstock page is covered with green paper from a MME paperstack called Magnolia. The white alphabet stickers and airplane paperclips is mounted on some black cardstock. I used thickers for the word "Zanzibar" and then again I fest lucky as I found a Studio Calico badge with Zanzibar on it, and of course it became a Must have. I used a Ali Edwards stamp for the word "Vacation".

Næste gang jeg vender tilbage med et glimt fra Uganda albummet begynder de "rigtige" sider derfra.

Next time I present a glimpse from the Uganda album it is with the "real" pages.

Knus/Hugs
Kirsten

torsdag den 3. januar 2013

Årets Top 10 layouts 2012

Jeg har kigget de layouts jeg har lavet i 2012 igennem, og her er de 10 layouts jeg er mest glad for at have lavet i 2012 i vilkårlig rækkefølge. De betyder alle sammen noget ganske specielt for mig.

I have run through the layouts i have made in 2012 and here is my Top 10 in no particular order. They are all very dear to me. My Soulmate


Du er så dejlig/You Are so Beautiful


De første par dage boede du på stue 26/The First Couple of Days You Lived in Room No. 26


Idyl i Lübeck/Idyll in Lübeck


 Charme/Charm


Claus


Samsø


 Nicoline 24 timer gammel/Nicoline 24 Hours Old


 Baby på vej/Expecting


Frokost i Luke Skywalkers dagligstue/Lunch in Luke Skywalkers Livingroom

See you soon

Knus, Kirsten
Hugs, Kirsten

onsdag den 2. januar 2013

Godt Nytår/Happy New Year......

Godt Nytår allesammen.

Happy New Year everyone.

2013 er lige begyndt og jeg tror mange af os tænker, at det er som at starte på en frisk. Det er i hvert fald min intention at der kommer til at ske lidt mere her på bloggen.

2013 has just begun and I am sure many of us think it is like a fresh start. At least it is my intention to make more posts here on the blog.

Jeg fortsætter med Project Life her i 2013, og det glæder jeg mig meget til. Jeg har før forsøgt med 2 forskellige systemer, som jeg ikke synes har fungeret for mig, men denne gang skal det  lykkes, og denne gang har jeg bestemt mig for at mit projekt skal vises her på bloggen.

I will go on creating pages for Project Life and I am looking very much forward to present the pages to you.

De sidste måneder af 2012 havde jeg virkelig travlt med at lave minialbums (ind i mellem alt det andet jeg scrappede) til Claus og Maja, med billeder fra deres ophold i Uganda fra marts til juni 2012. Jeg bestemte mig for, at albums'ne skulle være næsten ens, da det ellers ville blive for omfattende. Meningen var at de skulle have albums'ne i julegave, og at det skulle være en overraskelse, og det skulle jeg hilse og sige at det var. Billederne er hentet på FB, så kvaliteten er ikke den bedste, men det skulle jo - som sagt - være en overraskelse. Det var et kæmpe stort, og super sjovt arbejde, så jeg har nydt hvert eneste øjeblik mens jeg lavede det. 

The last months of 2012 I was very busy creating minialbums for my son and daughter in law. I created two similar albums from their stay in Uganda, Africa, from March to June 2012. It was a lot of work,but I enjoyed it so very much. I took the photos from their FB-wall, so the quality of the photos is not the very best, but I wanted the albums to be Christmas gifts and a big surprise, and it sure was.

Jeg vil vise siderne her på bloggen lidt af gangen, og som en lille sneak er her for- og bagsiden.

I am going to show the pages little by little, and as a little sneak you see the front and back covers of the album.


For- og bagsiden er skåret ud af en pizzabakke, herefter er siderne malet med hvid acrylmaling og beklædt med papir fra Destinations serien fra Simple Stories. Ordene Uganda og 2012 er stanse ud på BigShotten, den røde Travel sticker er fra det alfabetark, der hører til Distinations serien, marts til juni er October Afternoon bogstavstickers, det runde "Made by Kirsten Michelsen"-stempel var en gave jeg fik på Convention i marts 2009 (er lavet af Gurli fra Orion). Til sidst satte jeg tape på 2 af kanterne.

The covers are cutouts from a pizzabox. I painted them with white acrylic paint and covered it with papers from the Destinations line from Simple Stories. The words Uganda and 2012 are cutouts made on my BigShot. The little red Travel sticker is a Expression Cardstock sticker from the same line. I used October Afternoon alphabet stickers for the words marts til juni. The stamp "Made by Kirsten Michelsen" was a gift I got on a Scrapbooking Convention in March 2009. I finished the covers with some washi tape on 2 of the edges.

Det var alt for nu. Vi ses snart.

This was all for now. See you soon.