Project life - uge 3

Jeg har virkelig problemer med nok dagslys for tiden, men nu er det da endelig lykkedes at få taget billeder af PL - uge 3.

It is really hard to find some proper daylight at the moment as it is winter here in Denmark, but I finally succeded in shooting a photo of PL -week 3.


Dobbeltsiden/the double page


Venstre side fortæller om årets første sne. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker sne, jeg synes det er så smukt når alt er dækket af et fint, hvidt lag. Siden fortæller også om B. som rendte ind i en Influenza og havde det rigtig skidt, men han overlevede ;-)

Left page tells about the first snow this year. I just love snow, I think it is so beautiful when everything is coverede with a fine layer of snow.  It was also the week where my DH got the Flu, but he survived ;-)


Højre side fortæller om lidt af hvert fra min helt almindelig hverdag, en dejlig scrapdag sammen med nogle søde tøser og sidst, men ikke mindst så blev jeg også indhentet af Influenzaen og måtte have min dyne rundt om mig for at holde varmen.

Right page tells a little bit of this and a little bit og that from my ordinary everyday life, a lovely scrapbooking crop and then it was my turn to have the Flu. I had to have a blanket around me to keep warm because of the fever.

Jeg har  faktisk kun brugt rester til denne dobbeltside.

I only used left overs for this double-page.

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

Kommentarer

Karina Beck sagde…
Flot vinter Project Life.
Du får mange ting med især hverdagen. Det synes jeg er dejligt.
Sikke nogle dejlige sider! Skønne hverdagsfotos, og jeg synes også det er skønt, at man kan bruge sine små blokke og rester til PL... derudover er det en skøn følelse at sidde og lave PL :)
Dorit sagde…
Hi-hi, de sygebilleder ligner noget herfra, hvor vi også har været "nede" og vende ! Træls når man har ferie...
Jeg har så travlt med PL13, at jeg dårlig har tid til alm. scrap, men det fede er, at man kan bruge af alt det gamle på hylderne :-)
Charlotte sagde…
Super flotte PL sider og skønt at se du også er med på nogle af billederne. ØV med influenzaen - men vi er en del der er blevet ramt efterhånden.
Du fik meget med og det er så hyggeligt at kigge på. :)
Go' weekend.
Anne Thormose sagde…
Flot PL med mange skønne dagligdagsbilleder/minder.
Netti sagde…
Sikke skønne sider du har fået lavet :) Uha som i da har været syge. Jeg håber at i har det bedre nu :)
Rigtig god weekend til dig. Jeg glæder mig til at se uge 4 :)
Mio sagde…
Dejlige sider i din PL, dejligt med de gode billeder af hverdagen : )
Rigtig god søndag

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8