Godt Nytår/Happy New Year......

Godt Nytår allesammen.

Happy New Year everyone.

2013 er lige begyndt og jeg tror mange af os tænker, at det er som at starte på en frisk. Det er i hvert fald min intention at der kommer til at ske lidt mere her på bloggen.

2013 has just begun and I am sure many of us think it is like a fresh start. At least it is my intention to make more posts here on the blog.

Jeg fortsætter med Project Life her i 2013, og det glæder jeg mig meget til. Jeg har før forsøgt med 2 forskellige systemer, som jeg ikke synes har fungeret for mig, men denne gang skal det  lykkes, og denne gang har jeg bestemt mig for at mit projekt skal vises her på bloggen.

I will go on creating pages for Project Life and I am looking very much forward to present the pages to you.

De sidste måneder af 2012 havde jeg virkelig travlt med at lave minialbums (ind i mellem alt det andet jeg scrappede) til Claus og Maja, med billeder fra deres ophold i Uganda fra marts til juni 2012. Jeg bestemte mig for, at albums'ne skulle være næsten ens, da det ellers ville blive for omfattende. Meningen var at de skulle have albums'ne i julegave, og at det skulle være en overraskelse, og det skulle jeg hilse og sige at det var. Billederne er hentet på FB, så kvaliteten er ikke den bedste, men det skulle jo - som sagt - være en overraskelse. Det var et kæmpe stort, og super sjovt arbejde, så jeg har nydt hvert eneste øjeblik mens jeg lavede det. 

The last months of 2012 I was very busy creating minialbums for my son and daughter in law. I created two similar albums from their stay in Uganda, Africa, from March to June 2012. It was a lot of work,but I enjoyed it so very much. I took the photos from their FB-wall, so the quality of the photos is not the very best, but I wanted the albums to be Christmas gifts and a big surprise, and it sure was.

Jeg vil vise siderne her på bloggen lidt af gangen, og som en lille sneak er her for- og bagsiden.

I am going to show the pages little by little, and as a little sneak you see the front and back covers of the album.


For- og bagsiden er skåret ud af en pizzabakke, herefter er siderne malet med hvid acrylmaling og beklædt med papir fra Destinations serien fra Simple Stories. Ordene Uganda og 2012 er stanse ud på BigShotten, den røde Travel sticker er fra det alfabetark, der hører til Distinations serien, marts til juni er October Afternoon bogstavstickers, det runde "Made by Kirsten Michelsen"-stempel var en gave jeg fik på Convention i marts 2009 (er lavet af Gurli fra Orion). Til sidst satte jeg tape på 2 af kanterne.

The covers are cutouts from a pizzabox. I painted them with white acrylic paint and covered it with papers from the Destinations line from Simple Stories. The words Uganda and 2012 are cutouts made on my BigShot. The little red Travel sticker is a Expression Cardstock sticker from the same line. I used October Afternoon alphabet stickers for the words marts til juni. The stamp "Made by Kirsten Michelsen" was a gift I got on a Scrapbooking Convention in March 2009. I finished the covers with some washi tape on 2 of the edges.

Det var alt for nu. Vi ses snart.

This was all for now. See you soon.

Kommentarer

Dorthe sagde…
Aiii Kirsten!!!!
Vi vil sågu da se MERE *GG* - Altså!
---
Godt Nytår til dig og Bernd.

Regner med vi ses d. 19. ? er der nogen tilmeldte?

Knus
Kirsten sagde…
Indtil videre er Tina og dig tilmeldte, men mon ikke der kommer flere.
Karina Beck sagde…
Jeg glæder mig til at se dit Project Life.
Din forside ser godt ud.
Charlotte sagde…
Det lyder spændende med dit Project Life. Hvis du har set min blog for nyligt, så kan du se jeg også er med på den bølge. :)
Ihhhh - det er spændende at du har lavet rejsealbums. Jeg glæder mig MEGET til at se siderne fra deres Uganda-rejse.
Også rigtig godt nytår til dig og dine.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......