Project Life - uge 1

Så er jeg færdig med Project Life for uge 1. Jeg startede ved begyndelsen af uge 1, så dvs. fra mandag den 31.12.2012.

My PL for week no. 1 is now ready, it runs from 31.12.2012 til 06.01.2013.

Her er dobbeltsiden/Here is the double page


Venstre side fortæller lidt om at vi, traditionen tro, holdt Nytår i sommerhuset, totalt stille og roligt. Det er ikke fordi vi har noget imod at fejre Nytår, men pga. Cæsar, som er frygtelig bange for fyrværkeri. At det så viste sig at et af nabosommerhusene var lejet ud til nogen, som fyrede MEGA meget af, var en streg i regningen, men sådan kan det jo desværre gå. Det er første gang vi har oplevet det. Oven i det begyndte vores opvaskemaskine i sommerhuset også at drille, så det var lidt træls, det varer nok ikke så længe før den er nødt til at komme på pension. Billedet med "Happy New Year" er lånt fra nettet, det samme er billedet af Nathalie Kalbach. Jeg har meldte mig til Creative Jump Start 2013, indtil videre er der ikke så meget af det der er blevet vist, som jeg kommer til at bruge, men det er altid dejligt med noget input .

The left page tells a little about how we celebrated the New Year. Our tradition is spending the days around New Year in our summerhouse very quietly. We certainly do like celebrating New Year, but Ceasar is terribly afraid of all the fireworks. The left page also tells a little about our dishwasher making troubles, and I joined the Nathalie Kalbach CreativeJumpStart 2013.Højre side viser lidt fra min helt almindelige hverdag; Cæsar som tager en slapper i sofaen (det må man nemlig godt hos os ;-)  ), posten kom med papir og toner til den Canon Selphy printer jeg fik i julegave, forsiden af en af ugeaviserne vi får, nytårsforsætter, og så var Nicoline hos os fra lørdag til søndag, det var bare SÅ hyggeligt :-D

The right page tells a little about my ordinary everyday: Caesar relaxing in the sofa (yes, it is allowed in our house ;-)  ), a frontpage from the newspaper and Nicoline staying overnight with us.

Jeg har fået brugt en del fra gemmerne, så med undtagelse af "January", som er fra Sn@p Life-kittet, "Week No 1" og stjernerne, som er fra en nyindkøbt Die-namic die samt 2013 og Resolutions knapperne, er resten ting jeg havde i forvejen. 

I used some of my old stash for the pages except the word "January" which is from the Sn@p Life kit, "Week No. 1" and the little stars are cut out from a Die-namic die I bought a couple of weeks ago, the 2013  and Resolutions Flair Buttons.

Det er første gang jeg har så meget plads til rådighed, når jeg laver PL, så jeg kan godt se, at en af mine udfordringer bliver at få taget billeder nok, men sjovt har det været.....

It is first time I have so much space available for my PL and I have realized my big challenge is taking enough photos...... 

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

Kommentarer

Dorit sagde…
Wauw en flot begyndelse, du har da helt flair for PL ! Underligt man skal til at tage fotos af opvaskemaskiner og postindleveringen :-)
Karina Beck sagde…
Flot start på dit Project life.
Tak fordi vi må se med.
God weekend.
Anne Thormose sagde…
Super flot første uge. Glæder mig til at se følge dig de øvrige 51 uger.
Charlotte sagde…
Ihhh en super god start du fik på dit PL. Det var rigtigt hyggeligt at følge med i din uge 1. :)
Ang. det med at tage billeder - så har jeg det modsatte problem - jeg tager for mange! Og kan dårligt nok vælge hvilke jeg vil bruge i mit PL. :)
Glæder mig til at se flere sider.
Go' weekend.
Mio sagde…
Skønne sider i din PL glæder mig til at følge med : ) ærgerligt at nabo huset var lejet ud til "skydegale" : ) synd for de hunde der er så bange.
God weekend
Anne Bente sagde…
wawww total flotte sider bøvler stadig med hvordan mine skal laves, jeg synes mine er rodede haaa
knuss

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......