MC-træf

Så er vi hjemme igen efter 4 dejlige dage i sommerhuset bl.a. sammen med Jannie. Vi har ikke været specielt heldige med vejret, men det havde Tanev og Co. jo advaret os om, så det var ikke nogen overraskelse. Til gengæld blev det til masser af indendørs hygge. Vi så bl.a. filmen "De blå mænd" som jo ellers har fået rigtig dårlige anmeldelser, men den må åbenbart passe godt til min (nogen kalder den plat :-D ) humor, for jeg var flad af grin over den. Scrap blev det også til, - jeg fik kreeret 2 LO'er til Sommerhurlumhejet på Scrapsisters.

Hvert år på Skærtorsdag er der Påske MC-træf i Esbjerg midtby. Det plejer at samle ca. 2500 motorcykler i alle afskygninger. Når man så tænker på at der er mindst 1 person til hver motorcykel + alle dem (maaange !) der kommer ind for at opleve stemning, så er der gang i gaderne den dag. Der var rigtig mange fede og specielle cykler, men pga. menneskemængden var det ikke let at komme til at tage billeder, - et dilemma vi scrappere jo tit står i :-)

Her har jeg brugt de 3 bedste billeder jeg fik "skudt" den dag på et LO til Somerhurlumhej.

De hurlumhej-udfordringer der er brugt her er: Brug mindst 2 hjemmelavede die-cuts (tandhjulene). Brug mindst 4 forskellige rester af bogstaver/stickers til overskriften (nogen er vendt eller klippet til). Brug noget "metallic" (skruebrads). Noget nyt; punchinellaen, noget gammelt; mønsterpapiret, noget blåt; der er blåt mange steder samt noget fået; knapperne er fra en julekalender.

Det er faktisk sjovt at være med til et hurlumhej, det kan godt anbefales ;-D

I morgen går det igen løs med arbejdet.

God uge 30 til jer alle.......

Kommentarer

Dorit sagde…
Ih, hvor er du produktiv, men du har jo også været i s-hus og nydt det halvdårlige vejr indenfor !
Ellers rigtig sejt og råt LO, super til emnet med MC'ere, flot med tandhjulene og skruebrads'ene. Godt nok også flotte maskiner, de MC'ere ! Baggrundspapiret matcher lige farver og det lidt vilde look !
Pia sagde…
super flot layout med farver og pynt der passer perfekt til billederne
Charlotte sagde…
Sejt layout - kan rigtigt godt li' det ark du har brugt. Det passer helt perfekt til temaet.
Det lyder sjovt med sommerhulumhej. Kunne være sjovt at se hvad det er for noget. (er netop gået til ferie et par dage før planlagt, så det er skønt!! ... måske der kan blive scrappet bare lidt). ;-)
Rigtig god dag til dig.
Anne Bente sagde…
pyt med lidt dårligt vejr, bare man hygger sig:), og sikke et flot lo du har fået lavet af alle de flotte motorcykler,
Anesha sagde…
Wonderful layout! Love the colours. Hope you are well. Anesha

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Project life - uge 10