Sommerhurlumhej # 2 - Colmar

Mit 2. bidrag til Sommerhurlumhej er fra Colmar.

En af udfordringerne gik ud på at man skulle bruge noget fra Scrapskolen, og her valgte jeg at bruge Alcohol Ink. Jeg købte en del Alcohol Ink på sidste Convention, men har først taget det i brug nu. Jeg duppde det på vellum, udstandsede blomster og brugte Stickels til prikkerne.
Desværre havde jeg ikke nogen af de dersens fine "metalperler" som man så tit ser i midten af blomster, så jeg kom - i mangel af bedre - lidt ekstra Stickels i midten, og ovenpå en lille bling.

Papiret jeg har brugt er fra BasicGreys Blush serie.
Jeg er rigtig glad for den serie.
En anden af udfordringerne var at vi skulle bruge noget papir, som vi havde haft liggende og vente på "det rigtige" billede. Det passede jo fint, for jeg har længe haft det papir liggende og vente på et nyt billede af min sponsordatter Joselene. Der er nu kommet billeder fra Cap Verde, men hun er i lyseblåt og gult så papiret passer ikke længere. Heldigt, for i stedet passer det til billederne fra Colmar.
Egentlig er jeg lidt træt af, at mange af LO'erne fra vores ferie til Alsace er så ens i stilen, men det kan vist ikke være så meget anderledes med de billeder der er fra de gamle bydele. Såh.... beklager... ;-D
Men bare rolig, - der kommer også lidt andet fra den tur ;-D

Det næste LO fra sommerhurlumhejet er helt anderledes, det kommer her på bloggen om nogle dage.

Nu nærmer et par feriedage sig, - det er skønt at tænke på 4 fridage i træk, også selvom vejrudsigten lover meget regn.

God week-end...........

Kommentarer

Dorit sagde…
Ih, hvor ser det bare idyllisk ud, rigtig stemningsfuldt. Farverne er supergode, matcher lige gavlen på huset. Hvor er du blevet dygtig med de blomster og stickles, og det ser rigtig sødt ud med de små bånd på bogstaverne. Rigtig dejligt LO, der udstråler ro og hygge !
Ha' nogle gode feriedage, det lader til at kunne blive rigtig indevejr = s.... hi-hi !!
Anne Bente sagde…
ejjjj hvor ser der bare super skøn ud, og flot lo er det, lækre lækre farver du har brugt.
Betina Olesen sagde…
Skønt at se at der er andre end mig der deltager i sommerhurlumhej ;-) sikke et skønt LO, og det er godt nok nogle fede farver du har sat sammen... skønt skønt...
Pia sagde…
wow , er vild med de farver og den opsætning du har brugt, supert
Charlotte sagde…
Ihhh, hvor blev det flot, Kirsten! Lækkert brug af arkene, som passer så flot til de smukke billeder. Synes det blev så fint med de små lyserøde blingsten og en fin lille detalje med bånd i nogle af bogstaverne. Jeg vil SÅ GERNE til Colmar - der ser så skønt ud. :-)
Jeg har ikke været rigtigt online i over en måned. Har så travlt, så travlt på jobbet - og jeg har endnu ikke ferie. Går til ferie på torsdag kl. 14.30 - og så 2 uger frem. Dejligt! :-)
Tak for din søde hilsen på min blog - det varmer, når nogen forstår ens arb.situation *knus*.
God uge til dig.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......