Lige et LO.....

Billederne på layoutet herunder er fra en campingplads i Tyskland.

LO'et er igen lavet til Sommerhurlumhej på Scrapsisters.

Vi overnattede på en campingplads i den lille by Hannoveresh Münden i nærheden af Kassel. Pladsen ligger på en lille ø hvor floderne Weser, Fulda og Werra løber sammen. Til- og frakørslen til pladsen foregår via en smal træbro, og når de ekstra campingspejle var sat på sidespejlene var afstanden over til broens rækværk kun 4 - 5 cm på hver side.

Materialer: Papiret jeg har brugt er fra Sassafras (Sew Fine). Nogen af Sommerhurlumhej udfordringerne var at bruge mindst 3 forskellige slags bånd og noget transparent pynt. Derfor standsede jeg nogle blomster ud af transparenter og pyntede dem med stickels.
Der er ikke så meget spræl i dette LO, rent farvemæssigt, men sådan nogen billeder er man jo nærmest nødt til at scrappe ;-)

Jeg vil sætte mig over til scrappebordet og arbejde videre på den næste hurlumhej-opgave.

Fortsat rigtig god week-end til Jer alle.....

Kommentarer

Jannet sagde…
Et layout med en god historie, og gode billeder.
Forsat god weekend til dig også.
Anesha sagde…
Great layout, love the embellishments you used, works so well. Anesha
Dorit sagde…
Oh, ny stil fra dig, synes jeg. Det ser godt ud med de revne rå kanter og målebåndet, der lige kan symbolisere de få cm til sidespejlene. Synes det er et fedt LO, selv om der ikke er knald på farver, det papir du har valgt passer da fint til, så det er bare super,og journalingen giver jo helheden.
Anne Bente sagde…
åh,,,, den var flot.der er der ikke meget plads til campingvognen må man sige, ha en rigtig god dag.
Charlotte sagde…
Ja, så er vi hjemme fra Rüdesheim (i går aftes) .. og skal nu til at pakke til Jyllandsturen. Vi skal bo ved Kollund - så vi er tæt på grænsen til Tyskland, hvor der skal handles og vi skal bl.a. besøge Hansaland. :-)
Skønt layout! Jeg elsker at kigge på rejse-LOs. Vildt at der ikke er mere plads på den bro! Fedt med målebåndet, som følger flot op på temaet. Og så synes jeg du har fået brugt Sew Fine arkene så flot her. Nydelig opsætning og sjovt at læse historien.
Rigtig god uge til dig.
Anesha sagde…
Thank you for your kind words about my GRIL. Hope you have a great week. Hugs Anesha
Pia sagde…
super flot layout, uh godt det ikke var mig der sad ved siden af, bare vi skal bakke med vores campingvogn er jeg parat til at stå af, kan ikke li' det
Charlotte Ravn sagde…
Super flot LO Kirsten!
Anesha sagde…
Hi Kirsten
Thank you for the lovely comment on my card. It is a beautiful day today but more rain on it's way. Hope you have a lovely sunny weekend. Anesha :-)

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Project life - uge 10