Vinfest i Frankrig

I går havde vi 32 grader i skyggen på vores terasse, så det var faktisk køligst at være indendøre. Når jeg er sydpå plejer jeg ellers godt at kunne klare varmen, men den er heller ikke helt så fugtig som herhjemme.

Det har næsten været uudholdeligt at være på arbejde i den varme. Jeg sidder jo på et kontor på en sengeafdeling, så vi skal passe på at det ikke trækker på vores patienter, så det er småt med åbne vinduer og døre. Heldgvis har vi et vidunder af en isvandsmaskine lige udenfor på gangen, så den kører på højtryk i disse dage.

Det er da blevet til en lille smule scrap mens jeg har opholdt mig indendøre her i varmen.

Jeg har lavet dette layout til mit Alsace-album. Vi har først - med undtagelse af et par dage hist og her - ferie om et par måneder, så der skulle være en rimelig chance for at jeg kan nå at være færdig med sidste års sommerferie før vi tager afsted igen.

Da vi tjekkede ind på campingpladsen i Eguisheim fortalte vores værtinde, at vi var så heldige at den årlige vinfest fandt sted mens vi var der. Det vidste vi ikke på forhånd, men det blev en glædelig overraskelse. Den gamle bydel blev spærret af, så man kun kunne komme ind af nogle indgange, hvor man betalte 15 € for årest glas, man kunne så frit få vin-smagsprøver ved alle vinbønderne i ubegrænset mængde. Samtidig var butikkerne åbne og der var musik og underholdning i hver eneste afkrog. Folk kom langvejs fra og camperede i vinmarkerne rundt om byen eller i fremmede folks forhaver, det var man åbenbart vant til og folk var velkomne. Festen foregik lørdag og søndag, og hvis man havde købt et glas var man velkommen til at komme igen søndag og fortsætte løjerne. Det var småt med nattero den nat og folk havde virkelig fået "så hatten passer" -men på den gode måde. De andre gange vi har været i Frankrig er vi ikke ramlet ind i nogen vinfester, så det var sjovt at opleve hvordan man holder franske vinfester.

Også var det jo i dag at Tour'en startede, og det gik jo rigtig godt for Saxo Bank, det bliver spændende at se hvordan de klarer sig i det lange løb.

Rigtig god ferie til Jer der netop er gået fra på ferie,
og ellers fortsat God week-end til Jer andre...

Kommentarer

Dorit sagde…
Der er rigtig gang i den med dans og kulørte lamper og bægerklang, som vi ikke kan høre desværre ! Det lyder godt nok muntert, også at man så'n lige kan campere i folks forhaver !
Smukt med den florlette sommerfugl !
På vores terrasse har der kun været 31,5 gr. i dag... det må godt snart blive lidt normalt vejr igen !
Majer sagde…
Der er bare en rigtig god stemning på det LO. Dejlige farver og flot opsætning :-)
Ja, selv om jeg også elsker varme, må jeg indrømme, at der nu godt må skrues lidt ned, i hvert fald indtil ferien om 1 uges tid! Rigtig lækkert LO, farver og stil passer super godt til billederne! Også god ferie til dig når du når dertil :-D
Karina sagde…
Sikke et flot og stemningfyldt layout.
Ja, det er helt dejligt at det er overskyet her i Rødovre i dag....
Pia sagde…
Det oser af dejlig stemning, lækre farver du har valgt.
Charlotte Ravn sagde…
Rigtigt flot LO med fine farver og opsætning!
angely sagde…
iiih, det lyder lige som noget for mig med sådan en vinfest ;) Sikke et herligt LO.
Betina Olesen sagde…
Lyder som, at i rendet ind i en ekstra skøn ferie...
Skønt LO også, jeg er imponeret at du kan få brugt det papir, mit, eller det af det jeg har, kan jeg sipelthen ikke få brugt... men det passer rigtig her...

Hygge fra Betina

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D