Camping ved Silkeborg Langsø

Layoutet her er fra vores campingtur til Silkeborg i maj 2006. Det var en herlig tur, jeg har før fortalt om, hvordan vi boede midt i en nyudsprunget bøgeskov, og pladsen lå lige ned til Silkeborg Langsø, det kunne simpelthen ikke være bedre.

Vi havde det dejligste forårsvejr i denne Kr. Himmelfartsferie, så vi kunne sagtens grille og sidder udenfor og spise.
Jeg har valgt at scrappe et par andre billeder end thailandsbilleder og billeder af Cæsar, - det kan sikkert godt blive lidt trivielt for Jer, der er så søde at kigge indenfor på bloggen, at det mest er de 2 emner jeg scrapper :-)

Materialerne til LO'et er fra et kit som Iben solgte på et udsalg en gang, og det består bl.a. af en lidt ældre serie "Play" fra American Crafts, hvor hun havde pakket det med det grønne bånd jeg har brugt her, karton og nogen scalloped tags. Tilfældigvis havde jeg nogen bogstavstickers fra America Crafts, som jeg en gang købte hos Sabina, som passede perfekt til. Jeg har mattet dem og tegnet lidt mønster på. De 3 store blomsterbrads er købt hos Panduro.

Kommentarer

Christina sagde…
Rigtig lækkert LO, nogen dejlig skønne farver, god opsætning
Dorit sagde…
Hvor det hele bare passer godt sammen og god idé med alt det runde. Silkeborg er det smukkeste sted i Danmark (bortset fra Sydfyn og øer), så i mit næste liv vil jeg bo i det naturskønne søhøjland !
piabau sagde…
Super flot lo, længes allerede efter sommer når jeg ser på dette dejlige sommer lo med de lækre farver.
Majer sagde…
Dejlige forårsfarver du har brugt og rigtig god opsætning :-)
Anne Bente sagde…
super lækkert lo,vi er også vilde med silkeborg, er på camping der hver eneste sommer, det har jeg været siden jeg var lille :)

vi ligger altid i Askehøj

ha en god aften
Betina Olesen sagde…
Hvor godt Kirsten. Super skønne farver, og en rigtig god opsætning. Af detajerne er jeg især vild med dine ringe og at du kun har afrundet nogle af hjørnene.

Hygge fra Betina
rnielsen79 sagde…
jeg er også vild med dine ringe. Og så kan jeg rigtig godt lide blomsten. Bliv du bare ved med også at scrappe Thailand og hund, det er så hyggeligt. Og det er jo ikke værre end andre, såsom mig, der scrapper ungerne konstant hi hi
charlotte sagde…
Det ser godt nok hyggeligt ud! Og hvor er det nogen flotte, sommerlige ark og farver du har brugt. Pyt med de er gamle - det skal jo også bruges! ;-)
Jeg elsker simpelthen camping-LOs - det minder mig om så mange ferie med mine forældre + bror - og her senere om ferier med min egen lille familie (mand og 2 børn).

SKØNT LO! :-)

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D