Dejligt med en fridag

I dag har jeg sovet meget af dagen, men lidt scrap er det da og blevet til, jeg har bl.a fået lavet LO'et med bukserne færdigt. Begge LO'er er fra en dejlig campingtur til Silkeborg i foråret 2006.For 1. gang den forårsdag tabte Cæsar sin bold i det plumrede vand i en af Silkeborg-søerne. Vi stod ude på en bådbro og kiggede på ham, han blev totalt forvirret, for hvad lavede vi mon "ude i vandet", og hvorfor i alverden kom vi ikke og hjalp ham med at finde den? Det endte det jo så også med, at vi gjorde :-)

Vi var på tur med campingvognen, og boede på Silkeborg Sø Camping, en skøn plads, der på det nærmeste lå midt i en nyudsprunget bøgeskov. Det var bare SÅ dejligt. Den plads kan varmt anbefales, hvis nogen skulle have lyst til den dejlig tur, specielt i maj måned.

LO'et her er også fra den dag, hvor Cæsar mistede sin bold 3 gange. Det her er så 2. gang bolden gik til bunds i en af Silkeborg-søerne. Vi havde prøvet at fiske den op med en gren, men det lykkedes ikke, og hvad gør man så? Der er ikke andet at gøre end at smide bukserne og så vade ud efter den :-) .
Hvad gør man ikke for sin hund :-/

Jeg tænker nogen gang, at jeg vil være hund i mit næste liv, og så bo ved en god familie. Det må da være et skønt liv :-)

Hvad er der ellers sket de sidste dage?
Tja, for det første har vi (igen-igen)været uden internetforbindelse hele week-enden, det er virkelig frustrerende. Ikke fordi jeg har siddet meget ved computeren, jeg har nemlig haft 3 nattevagter hen over week-enden. Natten mellem fredag og lørdag bød på mange sjove (for mig i hvert fald) oplevelser. Der kom mange patienter i særdeles højt humør pga. Julesneen. Det har selvfølgelig ikke været sjovt at få et "par på lampen" osv., men folk var søde og sjove, gav knus og sagde tak for god behandling, ville dele deres sprut med mig osv. for det var synd jeg skulle sidde der og være tørlagt, mente nogen. De syntes jo godt jeg i hvert fald kunne få en lille squeezzz i min kaffe -
Sådan en nat går lynhurtigt. :-)
Nu venter så en nem uge med et par aftenvagter og så har jeg afspadsering og almindelige fridage, så jeg kan holde fri 6 dage i træk, - det bliver bare SÅ fedt. Så skal der scrappes !!
Jeg skal have fremkaldt nogle flere Thailandsbilleder og så går det ellers løs.......

Kommentarer

Christina sagde…
de er blevet rigtig flotte..
God opsætning, dejlige farver..
Dorit sagde…
Det er altså superflotte LO'er du har fået lavet, du er bare bleve en kanondygtig scrapper. Farverne er lækre sat sammen, og forresten, billederne er rigtig sjove.
Majer sagde…
Rigtig sjovt emne at scrappe om. Utroligt hvad man dog stiller op til, i forbindelse med sine firbenede venner :-)

Rigtig flotte opsætninger og farver du har brugt.
Mia sagde…
Det er bare nogle vildt flotte sider du har fået lavet! Skønne farver/nuancer og sjovt emne!
Anne Bente sagde…
super, super flotte sider du der har lavet, sååå nydelige farver, og skønne billeder.

hvor er det flot der hvor du har titlen på garnet, det vil jeg lige skrive mig bag øret :)
piabau sagde…
hvor er de flotte, dejlige farver og super farvesammensætning.
Betina Olesen sagde…
Super LO'er....Fed måde at du har sat bogstaverne til at "danse" sammen med tråden på begge LO's, men er vild med at du har sat din journaling på fotomatten på det nederste LO

uhh bare fornemmelsen af sommer, savner den allerede......

Hygge fra Betina

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......