De 2 nyeste LO'er

Billederne på LO'et her er fra vores allerførste rundrejsedag, hvor vi var rundt i området omkring broen over River Kwai. Vi kørte med "Dødens Jernbane" og vi var blandt en helt masse andet inde og se Krigsmuseet JEATH. Det var ikke det mest opmuntrende, men tingene hænger lissom sammen i det område, så det var godt nok at få den vinkel med også. Vi besøgte bl.a. også en stor krigskirkegård i Kanchanaburi, med næsten 7000 gravsteder for de allierede soldater, der døde som japanske krigsfanger under 2. verdenskrig. Der ligger faktisk 2 danskere begravet på denne krigskirkegård. Det føltes underligt at stå i Thailand og kigge på en gravsten med indskriften "Kæmp for alt hvad du har kært".
Men når det så er sagt, så går turen med "Dødens jernbane" gennem nogen fantastisk smukke naturområder. Man kommer bl.a. tæt på grænsen til Burma, eller Myanmar, som det jo hedder i dag.
En lidt dyster historie måske, - men ganske spændende at opleve IRL, de fleste af os har jo nok set filmen "Broen over floden Kwai".

Materialerne er - bortset fra pynten - udelukkende rester, som jeg har haft liggende lææænge. Overskriften er lavet af mosgummibogstaver fra Creativ Company.
Den unge mand her er ved at male en bordløber i silke. Han er født uden hænder, og arbejder på den fabrik, som jeg nævnte i mit blogindlæg fra den 31. juli 2007, hvor jeg up-loadede et layout med en ung kvinde, der lavede parasoller. Fabrikken har kun ansatte, der enten er født med et handicap eller har fået et handicap senere i livet. Men altså den unge mand her holder penslen med sin mund, når han maler, og det ser godt ud, det han laver.


Det er dejligt, at der også findes "virksomheder" i et land som Thailand, hvor de tager hånd om de svageste :-)
Materialerne er næsten kun rester. Bogstaverne i ordet "silkemaling" er fra Gypsy Queen, og "med munden" er nogen gamle rester fra en månedspakke". Det eneste nye på dette layout er knapperne, som jeg har købt hos DreamPapers.
Det var så week-endens produktion, som jeg lovede at up-loade i går :-) Håber de kan være til en smule inspiration.
I dag har jeg fået sendt pakkerne til julekalenderen på The Scrap Cat's forum. Det bliver SÅ spændende selv at få en pakkekalender. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad I har fundet på :-)
Sidst, men ikke mindst, så er det jo VALGDAG i dag. Nu har I forhåbentlig afgivet Jeres stemme, - ellers kan det - i skrivende stund - nåes ca. 3 ½ time endnu.


Kommentarer

Fantastisk flotte og detaljerede LO´s. Det er en sand fornøjelse at kigge på dem, og høre din historie bag. Det må være et helt igennem lækkert album du får lavet efterhånden.
Christina sagde…
Rigtig flotte LO's.. Mange gode detaljer..
Dorit sagde…
Tænk hvad man kan frembringe af rester, må vist hellere selv i restebøtten !
Fint at der også er plads til handicappede, men hans arbejdstilling ser ikke for god ud, tænker på hans ryg.
Har du prøvet at sammenligne dine første Thailand-LO'er og så dem du laver nu ! Der er lige sket et og andet...
Hilsner fra Dorit
Anne Bente sagde…
wawwww, hvor er de flotte, fyldt med detaljer og lækre papirer, supert :)
Hvor er det nogle utrolig smukke LO's du har lavet ! Og historien bag dem er også spændende læsning. Det lyder til at det har været en tur fuld af oplevelser !
Jette/Thanni sagde…
Hvor er de dejlige begge to - er især vild med farverne og detaljerne på det øverste :)

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D