Klostermølle

Jannie har en uddannelse som Ildfugl. En ildfugleuddannelse er en uddannelse til en form for naturvejleder. Denne uddannelse foregår på Klostermølle, og hun havde jo "tudet os ørerne fulde" med hvor smukt der er på Klostermølle.

Da vi var på camping i Silkeborg, var vi jo nødt til at se om hun havde ret i, at der er så smukt :-) Og JA, det havde hun :-) Der er bare dejligt, jeg kan godt forstå, at hun holder så meget af det sted. Det ligger hvor Gudenåen løber ud i Mossø.
Klostermølle er en gammel papirmølle, og tørreladen blev brugt til at hænge papir og pap til tørre i. Tørreladen er 90 meter lang, og i nordgavlen er der bygget et fugletårn, hvor man kan nyde den smukke udsigt ud over Gudenåen.

Billedet af Cæsar og jeg er taget oppe fra fugletårnet :-)

Materialerne til begge LO'er er: Papir fra MOD-serien fra Autumn Leaves. "Klostermølle" er stickers fra en gammel månedspakke, "Tørreladen + Klostermøller" har jeg skåret/klippet ud i karton. Derudover er brugt blomster og knapper fra Panduro og lidt blomsterbånd, som er købt i en hobbyforretning i Flensborg.

Så er jeg ved at være klar til scrap-pakkekalenderen. Pakkerne er lagt i en kurv, men der mangler lige de sidste 4 før der er "fuldt hus". Jeg glæder mig meget til på lørdag, hvor det går løs, jeg kan sagtens følge hvor spændte børnene må være i december. :-)

Kommentarer

Charlotte Ravn sagde…
Flotte layouts og ja der er smukt ved Silkeborg, jeg savner virkelig naturen deroppe, selv om det nu er 10 år siden jeg flyttede derfra :)
charlotte sagde…
Sikke smukke billeder. Jeg forstår godt hun er glad for at gå rundt på stedet der! Det oser af god stemning. Flotte LOs du har lavet. Dejlige farver og flotte designs.
Jeg vil SÅ gerne til Silkeborg søerne en dag. Har jo hørt så meget godt om det.

God dag til dig.
Anne Bente sagde…
wawww så flotte loer du har lavert igen, super flotte farver, og lækre detaljer som altid :)
rnielsen79 sagde…
Det er virkeligt nogle smukke naturbilleder. Man kan vist kun holde af det sted.

psst. dine pakker er afsendt nu. Min søster tog dem med i morges. Undskylder meget. Men sygdommen har ramt os, og dine pakker havde jeg jo glemt alt om i Benjamins taske, som du jo nok har læst op på thescrapcatforum. Håber de når frem til lørdag.
marianne sagde…
Hvor er de bare flotte begge to!! Og hvor var det skægt at se stedet igen - har været der rigtig meget, da jeg sad i bestyrelsen for Natur og Ungdom... ;o) Men super-LOs - det er det.....
Kirsten sagde…
Marianne, hvornår har du siddet i bestyrelsen for N&U ?

Måske kender Jannie og dig hinanden?
Dorit sagde…
Tja, hva' kan man sige: flotte naturbilleder som der er kommet flotte LO'er ud af med flotte detaljer ! Og super-sej datter du har !
piabau sagde…
Super flotte loer og nogle skønne naturbilleder

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D