Lidt inspiration

Her er så de sidste kreationer jeg fik lavet i ferien. De er alle sammen fra vores Thailands ferie i 2000. Nogen af Jer der kunne tænkes at kigge forbi herinde vil sikkert tænke; Hold da op, er hun ikke færdig med det album endnu. Nej, det er jeg ikke. Det er blevet meget mere opfattende end det var meningen. En del af grunden er, at jeg er blevet meget mere opmærksom på de muligheder der er i de billeder vi tog på turen, specielt inspireret af Kirsten Gro's måde at fotografere på. Tak for det Kirsten...
Her er Den lille novices tempel udefra. Det er et ret nyt tempel, faktisk så nyt, at det ikke er nævnt i diverse turistinformationer, derfor er der kun meget få turister der. Det giver en helt speciel rolig og harmonisk stemning. Der var så smukt, at man næsten ikke kunne sige noget, men bare gik lige så stille rundt og sugede stemningen til sig.
- Bare billeder kunne gengive sådan nogen stemninger....
Der var helt fantastisk smukt i templet. Det meste var holdt i hvidt, mørkerødt, sort og guld. På det nederste billede ser man et af de mange buddhistiske altre der er i templet. Man kan ofre det man synes man kan undvære, hvad enten det er lidt mønter, nogle blomster, noget mad eller lignende.
Vi kørte med bussen så langt op i bjergene, som vi kunne komme med et stort køretøj. Her ventede nogle såkaldte "grisebiler", som vi skulle fortsætte med. Først skulle vi lige spise vores madpakker, en lidt speciel oplevelse selvom de var lavet så tæt på vores smag som muligt :-) . Men hva' vi døde da ikke af sult. Vi spiste dette skønne sted.
Der er nu smukt i den thailandske regnskov.


Oppe i bjergene bliver risen stadig båret hjem af byens indbyggere. De spreder risen ud på nogle kæmpe stykker klæde midt på torvet, så det kan ligge i den bagende sol og tørre, først derefter bliver det hældt tilbage i sække og enten solgt eller gemt til eget forbrug.
Tænk sig at skulle slæbe på sådan nogen tunge sække efter en lang, varm dags arbejde i rismarkerne, - pyyyh.....

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Project life - uge 10