Project life - uge 7

Endelig fik jeg taget billeder af Project life for uge 7 og 8, men i første omgang viser jeg kun uge 7.

Finally I got photos of Project life week 7 and 8, in this post I only shows week 7.

 Spreadet/The spread


Venstre side: Jeg har igen været inde i en periode hvor det har været nødvendigt at holde øje med blodtrykket og måle det herhjemme. Vi har skiftet sengen i Claus værelse ud med en god sovesofa, så han og Maja kan sove bedre, når de er hjemme, og så stod den på hjemmelavede pitabrød med oksekød og masser af salat til aften en af dagene.

Left page: Again I have been going through a period where it has been necessary to keep an eye on the blood pressure and check it out at home. We have changed the bed in Claus bedroom with a good sofa bed, so he and Maja can get a better sleep when they are at home, and one day we had homemade pita bread with beef and plenty of salad for dinner.


Højre side: På morgenlufte tur med Cæsar gik vi ned i Lergravsparken. Vi var i Boxit med nogle ting og Nicoline fik mellemørebetændelse og var ret så klattet. Vi fik også ordnet et par småting i soveværelset.

Right page: On the morning walk with Caesar we went down in Lergravsparken. We were in BOXIT with some Christmas boxes and Nicoline got an ear infection and was not quite well. We also fixed  a few things in the bedroom.

Det er ved at være et stykke tid siden jeg sådan rigtig har været på blogrundtur og fået lagt nogle kommentarer, det må jeg se at stramme op på. Nu kalder dynerne efter en travl aftenvagt, så jeg vil sige godnat.

Kommentarer

Charlotte sagde…
Flotte PL sider. Kan godt li det mix af farver du har lavet. :) ... pas nu på dig og dit høje BT.
Jeg kendte ikke til Boxit - men det er da smart at man kan det.
Håber du har det bedre (dette var jo uge 7... så HÅBER du har det godt nu). :)
Rigtig god torsdag til dig.
Dorit sagde…
Ja, fine sider, og nu er der jo dokumentation for, hvor I anskaffede den sofa. Vi skal passe på os selv, vi bliver stressede af vores job. Kan godt li' billedet af Cæsar, der har lært at holde sig på måtten, indtil der bliver serveret for ham ;-) Synes ikke jeg får taget andet en snebilleder i denne uge, men det er jo også lidt underligt med snepudrede træer her mit i foråret :-/
Håber du har det bedre med BT !
Anonym sagde…
Tyya's dad won't repress anything okay at the depend on - no ice cream, no sweetmeats, no cookies. But when the saleslady puts a assay sticker on Tyya's nose, Daddy is at the pattern interest forced to net something incorruptible

http://www.webhunter.pl/?p=1


http://zajadamy.eu/index.php?dzial=1&temat=7
http://bizart.pl/podstawy/kilka-rad-dla-rozpoczynajacych-e-biznes
http://wspolnadroga.com.pl/2010/04
http://meblamix.pl/gdy-wynajmujac-mieszkanie-ponosimy-naklady
http://greendays.pl/page/2

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......