Project life - uge 5

Tingene er gået rigtig stærkt de seneste uger, så jeg har fuldstændig glemt at uploade PL for uge 5, utroligt at jeg kan glemme det, men hovedsagen er at spreads'ne bliver lavet.  Jeg er lidt bagefter, men skal nok få ugerne indhentet i den kommende uges ferie.

Things has run very fast the last couple of weeks, so I totally forgot to upload PL week 5. How can that happen? ;-)


Spreadet/The spread


Venstre side fortæller lidt om min fysiske arbejdsplads, hvor vi står for at skulle flytte kontor igen-igen (pga. ombygninger), det vides ikke helt hvornår (men snart) og hvorhen, og hvem der skal sidde sammen. Det var ugen, hvor vi fik årets første storm, hvor vores port om til baghaven blev totalt splittet ad af blæsten. Vores baghave trænger til en MEGA kærlig hånd, men i første omgang skal vi være færdige med forhaven, før vi begynder på næste etape af alt det der skal gøres. Det var også ugen, hvor B. og jeg havde været forlovet i 25 år. Hold op hver er tiden gået hurtigt.

To the left: It was the week where we got the first storm and the gate into our backyard was completely torn apart by the wind. I shot a photo of my desk at the job. We are soon about to move to another office, but we do not know when or where to, since there are a lot of rebuilding going on at the hospital. It was also the week where my DH and I had been engaged for 25 years. Wow the time runs fast.


Højre side fortæller mest om den lørdag, hvor vi havde Nicoline med på strøgtur, hvor vi kiggede på alle dem der skøjtede på skøjtebanen på Torvet og bl.a. var en tur i BR og købe et puslespil til hende. Det var en rigtig hyggelig tur.

To the right: Saturday we took Nicoline to the center of Esbjerg where we looked at all the people skating on the ice rink at the square. We bought a puzzle for her in a toy store called BR. It was a very nice day.

Nu venter en uges hårdt tiltrængt ferie, det bliver bare SÅ dejligt.

God weekend.
Have a nice weekend.

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

Kommentarer

Wow, hvor er de flotte, dine PL sider!! Fede farver og så fint med billeder og tekst. Rigtig god ferie til dig, vi ses på lørdag :)
Charlotte sagde…
Super skønne og farverige sider. Og godt at "se" din arbejdsplads. Det må være irriterende hele tiden at skulle flytte rundt, men der er jo ikke så meget at gøre ved det. :)
Søde billeder af jer sammen med jeres lille barnebarn. :)
NYD nu din ferie - hvor er du heldig. :)
God ferie til dig.

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D