Project life - uge 6

Uha, jeg er ved at komme alt for langt bagud med mit PL, men nu fik jeg da i det mindste taget billeder af uge 6. Det var ellers min intention at indhente ugerne i sidste uge, hvor jeg havde ferie, men sådan gik det desværre ikke helt, men der er ikke andet at gøre end at klø på. 

I am getting too far behind with my PL, but now I at least had taken photos of week 6. It was my intention to catch up on the weeks during the last weeks vacation, but that did not happen quite as planned.

Uge 6 var en uge, hvor der ikke skete noget specielt, så billederne er af helt almindelige dagligdags ting.

Week no. 6 was a quite ordinary week and the photos are of my ordinary everyday.


Spreadet/The spread


Venstre side:  Lækker aspargessuppe, bare tæer i sandaler i snevejr, et dårligt hundeforben og vasketøj, - det var vist det.
Cæsar er et par gange landet forkert på sit forben, når han er hoppet ud af bilen. Vi forsøger at forhindre ham i at springe ud, så vi kan løfte ham ned (han vejer ca. 40 kg), men han springer selv, hvis han ser sit snit til det. Vores bil er lidt høj, så det er ikke noget
 en "ældre herre" på 13 år har godt af.

To the left: Delicious asparagus soup, bare feet in sandals in the snow, a dog front leg that hurts and laundry that's it.


Højre side: Jeg havde for en sjælden gangs skyld købt BilledBladet fordi filmen "Kongens store tale" var med. Vi nåede ikke at se den i biografen, og meningen var at vi ville tage den med op i sommerhuset og se den der. I mellemtiden har den været vist på TV, så vi har allerede set den, - den var da okay, men vi var enige om at det var godt vi ikke havde ofret biografbilletter på at se den. 
Fastelavnssøndag købte vi gammeldags fastelavnsboller med fløde. MUMS de var lækre.

To the right: I very rarely buy magazines, but this week I bought BilledBladet because it was sold together with the movie "The Kings Speach". 
On Sunday we bought old-fashioned buns with whipped cream, one with prunes and one with pistacio cream. YUMMI they were delicious.

I lørdags var jeg til min 16. Convention i Middelfart (tænk, jeg har været med til hver eneste ene af dem), hvor vi som sædvanlig havde en super dejlig dag. VISA kortet blev luftet, - ikke helt så meget som jeg plejer, men jeg fik købt nogle ting, som jeg havde ønsket mig og noget pynt til PL. Jeg fik jo nogle dejlige gavekort til scrap i jule- og fødselsdagsgave, så det er ikke fordi jeg mangler noget, men lidt ryger der jo altid i kurven.
Last Saturday I joined the 16th. Danish Scrapbooking Convention (Gosh - I have not missed one single of them).

Til slut lige et par billeder fra dagen.

Finally a couple of photos from the Convention.


LAM aka Lisette introducerer Project Life for dem som ikke kender det.
LAM aka Lisette introduces Project Life.


Et kig ud over hallen
A view of the hall

Knus Kirsten
Hugs Kirsten

Kommentarer

Dorit sagde…
Jamen, hvor er det bare herligt med hverdagstingene, det er jo sådan det er ! - Og herligt med B' s fødder, mine er der sommetider ild i... øv, jeg har slet ikke fået nogen af de der superlækre f-boller i år, mon man kan nå det endnu tihi !
Annette sagde…
Dejlige sider du viser i dag fra dit PL. Og det skal vel egentlig handle om hverdagen, ikke ? Desværre er der ikke fest hver dag......så vasketøj og aftensmaden er vel en naturlig del....hihi.

Tak for hyggeligt selskab i lørdags, når vi lige ramte stolene samtidig. Sjovt nok, så fik jeg heller ikke købt så meget ind, som jeg plejer.....Måske er det bare fordi vores lagre bugner i forvejen.

Tænk at du har været med hver gang. Flot klaret. Så må vi se med næste gang...Det bliver jo lidt anderledes.

God dag herfra.
Karina Beck sagde…
Flot Project Life. Godt at du viser dagligdags tingene. Det glemmer jeg at tage billeder af..
Nikoline ser godt nok chokeret ud over hvad der sker i Danmark/billed bladet ; )
Vildt at du har scrappet i 16 år!
Charlotte sagde…
Lækre PL sider. Hvor sjovt med din mand og de sandaler!!! Det må da være lidt koldt!?
Og hverdagstingene er jo det PL handler om. Mit album bugner også allerede med de alm. hverdagsbilleder. Og det synes jeg jo er så hyggeligt, for det er billeder jeg aldrig ville få scrappet til mine "rigtige" scrappealbums. :)
Hyggeligt med et kig til Convention.
Rigtig god dag til dig.
Er vild med dine project-life sider! Du får rigtig meget med :))
Vi må lige sørge for at finde hinanden til næste convention, for det glippede vist denne gang :))

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......