Fantastisk nyhed....

Først vil jeg lige spørge om I kender ScrapFIT? Det er en udfordringsblog med nogle sjove udfordringer (workouts) - to stk. hver måned - som kan hjælpe med til at man holder sig i gang med at scrappe.

Den workout der kører lige nu går ud på, at man skal lave et sommerlayout, der skal være en god portion gult på og et ur. Hvis man upload sit layout har man mulighed for at vinde lidt lækkerier fra Endless Inkabilities

Men den helt store og fantastiske nyhed er; JSVM...... til februar

- og jeg GLÆÆÆÆÆDER mig!!!!!!


Rigtig god weekend - jeg er den heldige "vinder" af en søndagsvagt, har så til gengæld fri på mandag....


Kommentarer

Margit sagde…
TIL LYKKE... Kirsten.
Du kan sandelig også godt glæde dig... for det er helt vidunderligt at være "bedste". Jeg er jo ikke M... men F.... men tror altså det er lige godt ;o)
Det du skriver ovenover kender jeg ikke... men det gør mig da nysgerrig... så jeg må vist tjekke det op...
Pøj - pøj med det kommende hverv ;o)
aka sagde…
Næææh, tillykke med JSVM. Du bliver nok ligeså kulret som de andre M og F. Noget tyder på at de første symptomer har indfundet sig....Haha.
Men rigtig dejligt for jer alle.

Og så er det link da nok et besøg værd. Spændende ting de har at vise. Og måske kommer man også i den situation en dag, at man mangler noget at lave....Jeg kan i hvert tilfælde se til ende på mit nuv. projekt.

God søndagsvagt...og hav en dejlig fridag derefter.
Karina Beck sagde…
Tillykke med DT jobbet.
Jeg er glad for, at andre kan oversætte for mig at DSVM, for den havde jeg ikke rigtig opfattet. Men det er jo stort. TILLYKKE!
Dorit sagde…
Ja, jeg har jo hørt fuglen synge, men rigtig meget tillykke, glæder mig til at se, hvilke indkøb du gør på Convention :-D
Kender ikke den blog, men den skal da lige tjekkes ud, selvom jeg ikke scrapper i disse dage, men folder og fletter, det er hygligt.
God vagt og nyd fridagen på mandag !
nedergaard sagde…
Stort tillyke, Kirsten. Du har noget at glæde til. Jeg har 5 dejlige børnebørn og har lige haft dem på skift de siste 8 dage.( men så trænger jeg også til ferie :-) )
Har lige kigget på linket... ser spændende ud.
Ha en dejlig weekend!!!
Charlotte sagde…
Stoooooooooort tillykke med JSVM-soon to be. Spændende er det altså! :0) Først forstod jeg ikke lige hvad du mente, men ti-øren er faldet. :0)
Scrap-Fit kender jeg vidst ikke - den må jeg lige kigge lidt nærmere på.
God arb.lyst i morgen. Jeg arbejder også hele denne weekend + næste weekend med - har stort set ikke fri inden min ferie i uge 29. øv.
God fridag på mandag! :0)
Pia sagde…
Stort tillykke og du kan godt glæde dig , det er bare så skønt
Super lækkert layout, flot med 3 billeder og lækre detaljer som altid

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......