En god kop kaffe.....

Det er såmænd ikke fordi der er sket det helt vilde her hos os, - det er mest gået op i alt for meget arbejde, som sædvanlig. Heldigvis går vores overarbejdstimer til afspadsering, så på et tidspunkt må det vel lysne lidt.

Selvom det nogle gange kniber med overskuddet, så får jeg da scrappet lidt ind i mellem, så jeg har lige et enkelt LO at vise. Det er igen et fra Heksehaven på Fanø.

Vi sad og lavede sjov, og B. syntes det skulle foreviges, så han "skød" disse skøre billeder. Han plejer at sige: Billeder lyver ikke....hmmm.... ;-D
Men det VAR i øvrigt en rigtig god kop kaffe vi fik :-D

Det er jo igen oppe i tiden at bruge tags, så her har jeg brugt et par stykker. Det er sjovt som tingene også vender tilbage i scrapverdenen, - gad vide hvornår vi igen skal til at se filefolders, shakerbokse, slide mounts og lignende på layouts'ne??

Kommentarer

Pips sagde…
Nøj hvor er det et fedt LO - så fint med de flotte farver! Og så er de billeder da bare herlige. Tags er da seje ... men alt det andet aner jeg da ikke hvad er - haha...
Dorit sagde…
Rigtig super LO med sjove billeder af dig ! Hvor er det et flot blomster-papir i baggrunden, og sødt med kageservietten.
Øj, ja kan du huske til 1. eller 2. Convention i Gislev Forsamlingshus... jeg var på kursus i shakerbokse, dem gider jeg ikke lave nogen af, men filefolders, dem kan jeg stadig godt li', slids'ene har jeg stadig på lager, så hvem ved, om de snart ryger på LO'erne igen :-/ og faktisk kan de pyntes rigtig fint ligesom FF, så faktisk god idé at hive dem frem fra skuffen.
10na sagde…
Dit lo er bare blevet så flot. Jeg er da slet ikke itvivl om at det er en god kop kaffe ;o) Jeg er vild med den type billeder, de siger bare alt. God ferie når I når så langt. Vores starter på fredag. Kh 10na
Charlotte sagde…
Jeg synes du har fået mixet de sommerliger papirer såååå flot. Sikke et lækkkert LO med herlige billeder. :0) Og ja tags er meget anvendelige. Og det er sjovt, som tingene kan vende tilbage og blive "moderne" igen. :0)
Hos os er det også afspadsering der gælder når vi har så meget overarbejde - og det er DEJLIGT at have noget til gode efter ferien. :0)
Rigtig god onsdag til dig.
aka sagde…
Jamen hvor er det smukt. Flotte papirer og kageserviet der bare passer. Og smart ide med tags'ene.
De ting du nævner, der måske kommer tilbage, aner jeg ikke hvad er.....det er fra før min scraptid. Så jeg vil måske falde for dem - når de kommer frem igen.
Hils B og sig at billederne lyver. Jeg mener da at du ellers plejer at se "normal" ud.....haha.
Hav en god dag. Her øser det ned.
nedergaard sagde…
Hvor er det et super lækkert LO... skønne farver og papir. Lækker detaljer med tagsene. Og billederne er godt skudt :-)
Ha en rigtig god sommer!!!
Karina Beck sagde…
Skønt sommerlayout.! Det er flotte papirer, du har valgt til stemningen.
Filefolders er helt sikkert på vej tilbage, så smid dem endelig ikke ud ; ) : )
God søndag aften.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......