5. december - 2. søndag i Advent

Så blev det allerede 2. søndag i Advent, det er ikke til at forstå hvor tiden bliver af. Dagen i dag er gået med forskellige sysler. Først en tur over i Bilka til en stor-proviantering, hvor jeg bl.a. fik købt de lys m.v. jeg manglede for at kunne blive færdig med at julepynte. Nu mangler vi bare juletræet, så kan det godt blive Jul hvad det angår :-D

Eftermiddagen har været rigtig god med julehygge, bla. med gløgg og æbleskiver, hos nogle venner. Jeg havde jo regnet med at vi kunne springe aftensmaden over, nu hvor vi havde fået æbleskiver m.v., men sådan skulle det ikke gå. Lige som vi var kommet hjem dukkede Jannie op og mente, at hun skulle spise med. Så var det jo heldigt at vi lige havde handlet, for den kom til at stå på ovnret med porrer, pinjekerner, soltørrede tomater, skinkeschnitzler med en sovs af kokosmælk med karrypasta over og øverst baconterninger - med ris til. Nemt og hurtigt :-D

I skal da lige se hvad min adventsnisse har sendt til mig.

I søndags var der en æske med nogle søde båndslides og nogle små hjemmehæklede blomster i pakken, i går fik jeg et ark hvide chippies og en æske hjertepins, og i dag var der 2 pakker mini-alfabeter og nogle små søde blomster i pakken. Super lækre sager, som jeg er rigtig glad for.

Nu venter så en uge, hvor min kollega har ferie, så det bliver "fuld knald frem" med en del overarbejde, så vi må se om jeg får overskud til at blogge hver dag, men jeg vil gøre mit bedste.

Kommentarer

Karina Beck sagde…
Jeg bliver helt misundelig på jeres kalendere rundt omkring. Det lyder så hyggeligt.
Skønne ting du har fået i din pakkekalender :))
Åh ja, sådanne lør/søndage kender jeg også...i går meldte sønnen sin ankomst til aftensmad og i dag kom både ham og kæresten *S*S*, det includerede så også lige et smut ned til Spar hehe....
God uge til dig, selv om den bliver rigtig travl, det gør min også...men så går den forhåbentlig hurtigt så vi snart kan få weekend igen :))
aka sagde…
Det er da nogle dejlige ting du har fået i kalenderen.

Jeg går ud fra Jannie er din datter ? Og klart - mor disker op med en lækker menu. Det lyder i hvert tilfælde lækkert med den sammensætning.

Og så nyd at du er så langt i dine juleforberedelser. Så kan du overkomme en anstrengende uge forude....
God arbejdslyst.
Charlotte sagde…
Det lyder til i havde en super hyggeligt søndag. :0) Og aftensmaden lyder rigtig lækker!
Ihhh nogle fine sager du har fået i pakkekalender. Meget brugbare.
Pas nu på dig selv i denne uge - al den overarbejde ... Kender det jo kun alt for godt.
Håber ugen går hurtigt for dig. God ny uge til dig.
FruMaansen sagde…
SIkke en sød kalendernisse du har dig! Det er da virkelig lækre ting du har fået dig!
Margit sagde…
Herlige ting fra kalender-nissen... hvis det også er ham der besøger dig ;o)
Og ja, jeg synes også dagene suser afsted... og jeg jobber ikke engang. Gad vide hvordan man fik tid til det engang ?? =0)
God (travl) uge til dig...

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......