2. december - Quality Street

De senest år har min søde mand fået en kæmpe dåse med 2,9 kg Quality Street i tidlig julegave i forbindelse med noget bestyrelsesarbejde. Nu er det jo ingen hemmelighed, at alle i vores familie har en "sød tand", men 2,9 kg er godt nok meget ;-D

Vi spiser selvfølgelig noget af det i løbet af december og i Julen, men når vi når til Nytår er der altid noget tilbage. Quality Street KAN jo ikke måle sig med hjemmelavet konfekt, så det er efterhånden blevet en tradition, at vi tager resterne fra dåsen med, den første gang vi tager op i sommerhuset efter Jul, og forærer det til vores nabos børn. De eeelsker det, så lige så snart de kan se at vi er der, kommer de over og "hilser på Cæsar" ;-D

- Og så vil jeg gerne sige tusind tak for alle Jeres søde kommentarer, det er nu så hyggeligt :-D

Vi ses....

Kommentarer

aka sagde…
Haha. Hvad er 2,9 kg Quality Street ? Intet her i huset.
Det må være en anden slags dåser, end dem vi har. 2,9 kg fordamper hurtigt her ! Men vi spiser ikke voldsomt meget konfekt - men dog mere end vi har godt af !

Hvis I har problemer med at udrydde resterne af sådan nogle dåser, så er vi altså hjælpsomme mennesker her i huset.....LOL.

Hav en dejlig dag i morgen - og tak for alle dine kommentarer hos mig. Hvor er det hyggeligt.
Charlotte sagde…
Arj en god tradition - at give resten videre til naboens børn. Kan lige forestille mig hvilken glæde det giver!
Og ja, 2,9 kg er altså meget!! :0) he he.
Rigtig god dag til dig.
Anne Bente sagde…
uhaaaa den dåse har vi også haft de sidste år, her er der 2 forskellige slags der altid er tilbage hehe
Margit sagde…
2,9 kg... !!! =0)
Er du vimmer mand!!!
Sikken en stor portion!! Kan godt forstå der (TRODS ALT) bliver et overskud til naboens børn... og man skal jo være søde ved børnene i denne tid... ;o)
Hav en god week-end...
Dorit sagde…
Uha, det er en stor stak at komme igennem, min mor har lige været i Tyskland og købte osse sådan en megadåse, jeg kan godt genkende det med, at det er en bestemt slags man går efter, resten må andre få, hi-hi !

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......