4. december - En "tulledag"....

Egentligt skulle vi have haft Julescrap i dag, men da der kom en del afbud bl.a. pga. vinterføret, valgte jeg at aflyse. Det er smadder ærgerligt, men det duer jo ikke at sætte liv og lemmer på spil "bare" for en scrapdag.

Det resulterede i, at jeg har haft en rigtig hyggelig "tulledag". Lige bortset fra en god travetur med Cæser, så har jeg nusset rundt her hjemme med morgenhår og i joggingdragt ;-D. Der er blevet gjort lidt rent, vasket lidt tøj, julepyntet (er dog ikke helt færdig), og så har jeg fået scrappet. Nu mangler jeg nogle lyse timer, så jeg kan få taget billeder af layoutet.

På vores travetur tog jeg dette billede ovre i parken. Vi havede lige et par lyse timer midt på dagen, men her til aften har det givet en masse sne.

Ikke en dag, hvor der er sket det store, da den jo skulle have stået Julescrap, til gengæld fik jeg ordnet nogle ting herhjemme 0g - i mangel af bedre - scrappet med mig selv ;-D

Rigtig god 2. søndag i Advent i morgen ;-D

Kommentarer

aka sagde…
Ja, der er jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget....
Det lyder som en dejlig dag. Du kunne da godt have lagt foto ud af dig selv i joggingtøj og morgenhår. LOL.
Men måske er dette foto kønnere. Flot ser det i hvert tilfælde ud.
Hav en dejlig søndag.
Netti sagde…
Sikke et smukt billede du har taget. Så stemningsfyldt!
jeg har heller ikke lavet det vildt store idag, men det er fordi jeg var til julefrokost igår..ja jeg kan godt mærke at idag er jeg ikke 20 år mere hihi.
nedergaard sagde…
Dejligt med sådan en hjemmedag i joggingtøj. Pragtfuld billede du har taget
Ha en god søndag
Karina Beck sagde…
Sikke et dejligt vinterbilled.
En tulledag lyder fantastisk ; )
God 2. søndag i advent til dig.
Charlotte sagde…
Det er da helt vildt hyggeligt med sådan en "tulle"dag - dem elsker jeg!! Det lyder til du udfyldte dagen med gode ting inkl. en god gåtur med vuffen. Er vild med et smukke billede du fik taget.
Rigtig god 2. søndag i advent til dig.
10na sagde…
Dejligt med en uventet "tulledag". Jeg grinede lidt af ordet "tulledag" for herhjemme kalder vi yngstebarnet for Tulle. så det giver jo nogle andre assosiationer ;o)Glæder mig til scrap i Januar. KH 10na
Margit sagde…
Øjjj... sikken et dejligt vejr I har haft...
Flot, flot billede...
Her har det sneet i snart 12 timer og tunge sorte skyer har ligget over Nordsjælland hele dagen....
JEG GIDER IKKE MERE SNE!!!
Pips sagde…
Det LO glæder jeg mig da til at se :) Dejligt at du havde en hyggelig dag... det havde jeg jo egentlig også - men jeg ville nu gerne have været til Esbjerg *G* ... Glæder mig som 10na til januarscrap :)

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D