Nat i Sahara....

Jeg har lavet endnu et layout fra vores ferie til Tunesien for maaaange år siden.

Her er det Claus på kamelryg meget tidligt om morgenen, - så tidligt at det endnu var mørkt, som er klar til at ride ud i ørkenen. Han syntes det var SÅ sejt, at han skulle ride på "sin egen" kamel. Kamelen havde vældig lyst til at komme afsted, men vi skulle jo allesammen være klar, så en venlig bediun holdt lidt i den til vi var klar til afgang.

For en gangs skyld har jeg ikke scrappet efter en skitse, uh... det vænner man sig godt nok hurtigt til, så det er lige før det bliver svært at scrappe uden ;-D ;-D
Det kan godt være at I er ved at være trætte af at "høre" på det, men jeg er altså lige nødt til at sige, at de eneste materialer jeg har brugt af mine egne er glimmermist, sort pen, lidt sort snor og den udstandsede kamel, resten er fra Tidbitz In Time pakken.

Nu skal jeg lige have overstået en lørdagsvagt og så har jeg en uges ferie, hold da op hvor bliver det dejligt, bare det at kunne sove lidt længere om morgenen (jeg er udpræget B-menneske) bliver en ren fornøjelse :-D


Rigtig god weekend :-D

Kommentarer

aka sagde…
Jeg elsker de forskellige blå nuancer, du har brugt her. Og jeg kan virkelig godt lide den opsætning. (Selv om du selv har fundet på !!) God effekt med de røde ting.
Dejligt og sjovt foto, for det er jo ikke hver dag, man sidder på en kamel.
Og den lille påklistrede kamel er da bare sød.
God weekend.
Netti sagde…
Uhh hvor er jeg misundelig..jeg er nemlig også B-menneske. Flot billede og layout du har lavet. Min datter faldt af sin kamel da de var i sahara da den var for vild..du skulle have set nogle blå mærker hun kom hjem med!!
Charlotte sagde…
Sikke et lækkert LO. Jeg synes det blev rigtig godt med de røde detaljer, der lige stikker frem.
Flotte ark og farver i det hele taget! Super sødt med den lille kamel!
Kender godt det med at det er svært at scrappe uden skitser, sådan har jeg det også efterhånden! he he.
Rigtig god ferie - det lyder skønt! Nyd det nu! :0)
Anne Bente sagde…
wawww hvor er det dog flot, alt passer så flot sammen
nedergaard sagde…
Hvor er det smukt... skønne blå nuancer og flot med det røde, der lige gi,r så flot en kontrast. Super flot opsætning
Ha en god ferie
Dorit sagde…
Synes du er kommet helt vildt godt fra det LO, og opsætningen er jo som taget ud fra en eller anden skitse, så rigtig godt fundet på med materialet fra pakken.
Har selv prøvet af ride på kamel, som "kun" er dromedarer, de er vist fødte som lidt sure, men måske er de bare trætte af at være turist-kameler !!
Hav en velfortjent ferie, bare det var mig hi-hi !
Karina Beck sagde…
Det er et lækkert layout. Flot sat op og skønne papirer du har valgt ; )
Pia sagde…
wow så lækkert layout med så mange flotte detaljer og farver og som vækker minder fra en af vore ture til Tunesien hvor vi var på 3 dages tur i ørkenen og hvor vi tidligt om morgenen efter at have sovet i beduintelt, red ud i den fantastiske ørken på de store kameler
Margit sagde…
Super sødt billede du har fået lavet et flot LO med. Lækre farver du har brugt og fin opsætning, der gør at focus på billedet bibeholdes.
Kamel har jeg ikke redet på... men på elefant!! ;o)
Ja, jeg er først lige begyndt at scrappe efter skitse... så det er nyt for mig =0)
Nyd feriedagene...

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......