Av....

Jeg synes lige jeg vil præsentere Jer for det nyeste layout med Cæsar.

For nogle år siden skar han en dyb flænge i sin forpote på en af vores ellers så dejlige daglige skovture. Specielt om sommeren er der mange unge mennesker, der sidder og hygger sig ved bålpladserne, og en eller anden ubetænksom sjæl havde åbenbart smidt en ølflaske, som var gået i stykker, ind mellem træerne, med det resultat at Cæsar kom galt afsted. Det blødte voldsomt, så afsted gik det til dyrlægen for at få ham lappet sammen i fuld bedøvelse. Efter et par uger skulle han have fjernet stingene, men..men...men.... såret sprang op, og han måtte endnu en gang i fuld bedøvelse og have poten syet. NØJ, hvor gjorde det ondt i en hundemors hjerte at se ham have så ondt, selvom han fik noget smertestillende.
Og - HURRA for en god hundesygeforsikring siger jeg bare...


Efter 2. gang hos dyrlægen var det tydeligt, at han syntes tilværelsen var træls, og det var lige før han var helt deprimeret, for hvad er en skovtur værd, hvis den skal foregå i snor når alle hundevennerne løber løs og leger? - Og hvad er en tur op i sommerhuset værd, når man ikke en gang må komme en tur på stranden? Om ikke andet kan man jo så ligge i sofaen og have ondt, både i poten og af sig selv.

Da jeg skulle lave layoutet her gav jeg mig selv den opgave, at jeg skulle bruge så mange gamle materialer som muligt, så bortset fra de sorte thickers og tapen så er alt af ældre dato.

Det var vist alt for nu... fortsat god aften :-D

Kommentarer

nedergaard sagde…
Hvor er det et smukt LO, du har lavet af din stakkels hund.
Lækre detaljer, flotte farver og jeg har det som dig, kan godt li' at bruge mine gamle materialer
Ha en god dag
aka sagde…
Dejligt layout med Cæaar. Smukke farver, og fine materialer du har brugt. Flot med de mange små detaljer du har lavet.
Og så har jeg jo set din dejlige hund IRL. Sød og rolig - og smuk.

Vi har prøvet nøjagtig samme historie med vores hund engang. Da det endelig var i orden, fik hunden den vane, at hver gang vi skældte den ud, så haltede den.....klog hund !! For så blev vi jo lige usikre på, om der nu var noget galt ...
Pia sagde…
dejligt og flot dekoreret layout selv om det er "gamle" materialer.
Og sikke en grim omgang kan godt forstå han synes dyrlæger er trælse
Margit sagde…
Nårrhhh... fint LO med en syg hundemand... hvor er det et sødt billede hvor han ligger dér med poten lige i vejret... =0)
Fed idé at bruge KUN gamle mat. til et LO... hmmmm... det bør prøves =0)
God aften til dig.
Dorit sagde…
Stakkels hund... men det gav pote og man fik lov at ligge i mors sofa !! Ellers finopsætning også af alle de små detaljeting, som du har pyntet med.
Det er rigtig godt at få brugt gamle ting, og der skal jo også være plads til de nye, som man måske får her i juletiden :-)
Pips sagde…
Søde Cæsar. Stakkels dyr altså, og så kan han ikke engang rigtig brokke sig *G* - Kan det passe du havde gang i det LO til Esbjerg-scrap? Eller var det et andet med Cæsar... altså første gang jeg var med... i august. :) Glæder mig til d. 4. dec. jaaaahhhh.....
Charlotte sagde…
Av, av, av. Stakkels Cæsar. Kan godt forstå han fik ondt af sig selv i den situation... og så kunne man endda få lov at ligge og slænge sig i sofaen. ;0)
Flot LO med lækre farver. Og er det ikke bare skønt når man får brugt gamle scrappesager? Kan godt li alle pyntetingene og det stribede baggrundsark.
God weekend til dig.
Anne Bente sagde…
åh sååååå flot LO, men stakkels vovse da,
god weekend

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......