Åkander...

Sidste sommer besøgte vi Den Japanske Have i Århus, og selvfølgelig tog vi en masse billeder, bl.a. billedet af åkanderne herunder. Der er dejligt i Den Japanske Have og den er bestemt et lille besøg værd.


Det er faktisk det første billede jeg har scrappet fra besøget i haven, og da jeg fik materialerne fra den lækre Tidbitz In Time pakke syntes jeg at farverne passede så godt sammen med åkandebilledet. Overskriften "åkander" har jeg standset ud på BigShotten, og brugt noget af October Afternoon papiret fra pakken.

Close-up af noget af pynten der var med

De små clipboard sommerfugle synes jeg er SÅ søde. Her har de fået en gang Liguid Pearls fra Ranger (var med i pakken) og noget glimmermist.
Det eneste jeg har brugt af mine egne ting er glimmermisten, karton og penne, resten er fra Tidbitz In Time pakken.

Og her er så skitsen jeg har brugt:


Det er 15. november skitsen fra Stuck?! Sketches (til en afveksling ;-D ) jeg har brugt. Denne her er super anvendelig. I skulle næsten prøve at smutte over på Stuck?! og se de flotte bidrag de andre medlemmer af Creative Teamet har lavet, der er masser af inspiration at hente.

Kommentarer

Karina Beck sagde…
Rigtig flot layout.
Total skønt layout, er vild med farverne, det matcher super godt!!
Tror også at det er en lækker månedspakke du får :D, og nu har jeg gemt skitse-siden i favoritterne, der er jo rigtig meget godt at hente ;))
Ha´ en dejlig uge.
nedergaard sagde…
hvor er den skøn og ja, farverne passer perfekt.og så fine detaljer du har lavet. Jeg havde set skitsen og det er lige en der passer mig.
Ha en god aften
Bertram sagde…
Virkelig lækkert Lo du har lavet. Skøn billede og virkelig dejlige farver. Desværre kan jeg så fortælle at Den Japanske Have er gået fallit og det hele er sat til salg derinde, så der er intet at komme efter længere.
Dorit sagde…
Virkelig smukt billede, elsker åkander... Det ser godt ud med bølgekanterne og pynten foroven og -neden, og overskriften kan jeg godt li' er stanset ud i tekstpapir. Super-duper du !
Havde ellers glædet mig til et besøg i den have, når vi nu alligevel engang imellem er i Århus, men det er jo så umuligt nu, desværre !
aka sagde…
Meget smukt layout i flotte farver, matcher fotoet rigtig godt.
Flot med tekst-bogstaverne.
Og de skitser fra Stuck er altså bare så gode. Og din stil passer jo lige dertil.

Jeg har aldrig hørt om det sted - og nu er det jo så desværre også for sent.
Margit sagde…
Smukt, smukt LO. Sikken et fedt billede og lækre papirer i dejlige farver du har valgt. De matcher da super. Sød detalje med det foldede bånd som bryder det hele. Fin skitse... den må jeg prøve.
Ha' en god (KOLD) dag.
Pia sagde…
wow Kirsten så smukt layout hvor papir, pynt og billede går op i en højere enhed, såååå lækkert
Charlotte sagde…
Flot LO - jeg kan rigtig god li baggrundsfarven! Og billeder af åkander er såååå smukke. Jeg har selv nogle stykker liggende her (fra vores eget havebassin).
Flot brug af tingene fra pakken og super flot løsning på skitsen!
De udstandsede titelbogstaver er lækre!
Ragna sagde…
Rigtig flot brug af et meget farvestrålende stykke baggrundskarton. Det kommer rigtigt til sin ret sammen med de farver, du har valgt.

Populære indlæg fra denne blog

Jeg flytter desværre.......

Project life - uge 8

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D