Layout fra London

Vi har nydt de første dage af vores ferie oppe i sommerhuset. Vi har fældet nogle gamle grimme grantræer og plantet nogle små nye fyrretræer i stedet for. Jeg skal lige love for at det har pyntet at få de gamle træer væk, men vi må jo så vente en del år på, at der bliver helt lukket af over til vores bagbo.
Vi har også været til en hyggelig middag hos noget familie på Mors og jeg fik lavet et layout næsten færdigt, så det må I vente lidt med at se. I skal dog ikke snydes for et layout.

Der var bl.a. dette stykke mønsterpapir fra October Afternoon med i den lækre pakke fra Tidbitz In Time, og da det jo er et udsnit af et London bykort, så syntes jeg bare det var oplagt at bruge nogle af mine gamle fotos og lave et London-layout.

De små fotos er mattet med små stykker af de andre mønsterark der var med i pakken. Billederne er ikke af den allerbedste kvalitet, de er taget med det først digitalkamera vi havde, og der er jo sket en del siden dengang hvad teknikken angår.

Jeg har kun brugt mit eget karton og nogle penne, ellers var alle øvrige materialer med i pakken.

Faktisk kom jeg lige til at tænke på, at ferien i London var den første ferie B. og jeg var på alene. Der kommer jo et tidspunkt, hvor ungerne ikke længere gider at tage med os "gamle" på ferie, og jeg kan huske, at det var en lidt mærkelig, men egentlig rar fornemmelse, at ungerne var gamle og fornuftige nok til, at man kunne tage afsted som par, være uafhængige og kun gøre det som VI havde lyst til. ;-D ;-D

Kommentarer

Margit sagde…
UPS... har vist svigtet dig på bloggen...!!
Super flot London LO. Det var da en fantastisk sød idé med de små billeder og alligevel et kig til kortet og byen...
Ja, det er vidunderligt (på den gode måde) at kunne være på ferie som par igen - og det bliver en rigtig dejlig vane ;o)
Tine sagde…
fedt papir. super at bruge det til netop london billeder, ret sjovt
aka sagde…
Jamen bedre og flottere kan et LO fra London jo ikke laves.
Heldigt med det papir, og så alle de små fotos sat op, så man fint kan se bykortet. Superflot.
Bertram sagde…
Super flot LO og selvfølgelig skulle det da bruges på den måde.
Charlotte sagde…
Jeg synes det blev flot. Herligt med alle de små "photo shoots" fra den skønne by. Supert at du lige fik sådan et London-ark -helt perfekt.
Karina Beck sagde…
Et layout lige efter min smag. Lækker papirsammensætning. Og flotte farver.
Karina Beck sagde…
ps. Jeg er ikke kommet til den tid, hvor vi tager "alene" på ferie. Jeg kan slet ikke forestille mig det. Hvor gamle var dine børn? ; )
Dorit sagde…
Jeg er jo vild med kort og har også noget scrappapir med kort på, men synes nu ikke jeg helt kan finde anvendelse for dem, hm må overveje lidt endnu.
Ellers supersmart måde at sætte billeder op på, så man ikke får dækket hele gadenettet.
Jeg vil altså også snart til London, har aldrig været dér.
FruMaansen sagde…
Nøj hvor er det bare flot Kirsten! Så lækkert et LO! Det er bare så fedt når papir, historie og fotos går op i en højere enhed!
Ragna sagde…
Hvor er det sjovt med det baggrundspapir. Billederne kommer flot frem, sammen med den farvestrålende titel.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......