mandag den 28. september 2009

Det var så den week-end....

Denne week-end er gået hurtigt. Egentlig var det meningen, at vi skulle have været i sommerhus allerede fra fredag, da vi havde en aftale med nogen af vores dejlige naboer deroppe om lørdagen, men jeg blev bedt om at tage en ekstra dagvagt lørdag, og har så til gengæld haft fri i dag - mandag. Det endte så med, at gemalen og Cæsar kørte mig på arbejde til kl. 7 lørdag morgen, og fortsatte op i sommerhuset, så da jeg havde fri kl. 15 tog jeg toget til Struer, hvor jeg blev hentet. Desværre gik jeg jo så glip at nabo-tamtammet lørdag eftermiddag, men det er der jo ikke så meget at gøre ved.

Søndag bød på en blanding af lidt snusket vejr og lidt solskin, men vores herlige traveture ved stranden fik vi da, det nyder vi virkelig, det er så dejligt afstressende.
Lidt scrap blev det også til,


så jeg fik lavet det meste af dette LO. Det burde også efterhånden være det sidste fra de idylliske gader i Eguisheim i Alsace. Der er ikke brugt så mange forskellige materialer denne gang. Tyrkis og gult karton, et enkelt ark mønsterpapir fra K&Company, en rest bølgepap, nogle bogstavstickers fra en TSC-julekalender, lidt lag-på-lag blomster fra Creativ og en stump snor + sværte (selvfølgelig - når man er mig ;-D) er vist det hele.
Og sørme om ikke jeg også fik gjort et LO færdigt til en af skitsekonkurrencerne til Convention, men det kan jeg jo af gode grunde ikke vise endnu :-)

På hjemvejen fra sommerhuset i dag kørte vi først ind til Netto i Struer og købte nogle af de pins og knapper de har i deres brochure, jeg kan se der allerede er en del der også har købt dem :-)
Derefter fortsatte vi til Herning, hvor vi var inde i Stof & Stil og købe en masse stof til at sy kostumer af til klubbens Rollespilskoloni i Efterårsferien. Det går ungerne vildt meget op i. Her fandt jeg lidt bånd (bl.a. med cupcakes) og nogle nipsenåle som jeg var "nødt" til at have med hjem ;-D

Så er der ikke så mange dage til jeg ser mange af Jer i Middelfart. Jeg glæder mig rigtig meget, bl.a. også til Christiane Müllers kurser. Jeg synes jeg trænger til at få et "spark bagi" for at forny mig lidt, så det håber jeg hendes kurser kan give mig.

Rigtig god uge 40 til Jer alle.... :-D

tirsdag den 22. september 2009

En flittig pige....

Den første gang vi var til Scrap i Lunderskov lavede jeg dette layout med et par af de billeder jeg fik af Joselene. Familien bor i et lejet hus, og det er mit indtryk at standarden er helt normal for de familier der er tilknyttet centret på øen Santiago, men jeg er nu glad for at det ikke er mig der bor sådan.

Lige præcis i dag har jeg fået det engangskamera retur, som jeg sendte til familien for nogen måneder siden, jeg er bare spændt på at få billederne fremkaldt, så i morgen går turen ind til Photocare.Jeg synes ikke at billederne egner sig til for mange "fiksfakserier", så jeg har valgt at lave LO'et ret enkelt.

I går var vi så igen til en omgang hyggelig Scrap i Lunderskov, så Charlotte - tak for et super initiativ.
Det var alt for nu, fortsat god aften :-D

søndag den 13. september 2009

Det sidste layout......

Her er så det sidste layout fra området i Colmar, som bliver kaldt "Lille Venedig". Der er bare så dejligt i det område, men man kan jo ikke blive ved.... ;-D


LO'et er denne gang blevet ret enkelt. Det prikkede baggrundsark er (igen) noget af ældre dato - vistnok fra American Crafts. Det lyseblå karton er klippet ud, derefter har jeg stemplet de små blomster og "prikket" dem i midten med en hvid pen. "Colmar" er skrevet på computer og klippet/skåret ud. "Glimt fra" er nogen små typewriter-stickers som jeg købte hos Sally på den allerførste Convention i Gislev, så de er også af ældre dato. Derudover har jeg brugt sort blondebånd og hvidt zig-zag bånd samt en "stickers-lag på lag-ting" fra Creativ Company. Endelig har jeg brugt et par små blondesommerfugle, som er købt på markedet som ses i baggrunden på det ene billede. 1 € for en pose med 100 stk..... det kan man da ikke lade ligge når man er scrapper ;-D

Så er den sidste ferieuge gået, og hverdagen "truer". Ganske vist lægger jeg lidt blidt ud, og starter med et kursus i morgen. Vi skal have indført et nyt booking-system, så det skal nok blive "sjovt" indtil det kører 100 % derudaf. :-)
Den første del af ugen er bl.a. gået med at rydde det sidste op efter håndværkerne, sådan noget gør de desværre ikke altid selv..... - hvorefter vi kørte i sommerhus og var resten af ugen, så man kan i hvert fald sige at den har stået på total afslapning og sommerhushygge.

Vi var jo så heldige at der i sidste uge var Limfjorden rundt - et skibsrace med de smukkeste sejlskibe - ca. 60 stk. - , så den ene af eftermiddagene tilbragte vi i Nykøbing Mors, hvor skibene lagde til. Det var supet hyggeligt at gå rundt og se de smukke skibe sejle ind i havnen og følge livet og stemningen på kajerne. Ind i mellem slog vi os ned med en kande kaffe og nød det smukke syn i indsejlingen. Selvfølgelig blev der taget billeder, men mere om det på et senere tidspunkt.

Nu vil jeg bare nyde resten af dagen, Jannie kommer hjem og spiser sammen med os i aften, og det er jo altid dejligt.

Fortsat God søndag .........

lørdag den 5. september 2009

Skitsekonkurrence + herlige Lübeck...

Jeg deltog i august måneds skitsekonkurrence på Scrapsisters med disse 2 layouter. Vinderen blev fundet ved lodtrækning, og jeg var så heldig at vinde en herlig præmie sponsoreret af Love2Scrap. Præmien bestod af lækre sager fra BasicGrey, bl.a. chipboard alfabet, stempler og nogen FEDE book clips, så det var skønt....

Det første LO er fra vores forårstur til København, hvor vi var rundt på photoshoot. Her er vi ved Gefionspringvandet. Thickers-bogstaverne er nogen af dem jeg var så heldig at vinde i Sommerhurlumhejet :-)
Papiret jeg har brugt er noget old-gammelt noget fra Cherry Arte, men jeg synes det passer godt til billederne.

Det næste LO er fra Frankrig. Da vi var i Eguisheim tog jeg dette billede uden egentlig at vide hvad det var - helt præcist - jeg fotograferede. Da vi så var kommet hjem og begyndte at undersøge forskellige ting lidt nærmere opdagede vi, at bygningen til venstre, med det smukke tag, er en del af et lille slot (som nu fungere som hotel). Bruno, grev Hugh af Eguisheim blev født på slottet, - han blev senere, i årene 1049 til 1054, Pave Leo IX. Statuen helt til højre forestiller ham.
Papiret er fra Graphic 45, bogstaverne er skåret ud på min gamle Xyron, og journaling-"rullen" er lavet på computer.

Så er den første ferieuge allerede gået. Det er jo egentlig sommerferie, men jeg vil nu næsten kalde det efterårsferie.
:-D
Ugen har budt på så meget oprydning som vi har kunnet komme til p.t. efter de håndværkere, der har lagt nyt tag på vores hus (de mangler stadig at pille stillads ned på den ene side), og så har vi været et par dage i herlige Lübeck. Der er faktisk en del at se i byen, - og så er Lübeck jo kendt for sin marcipan.... MÅÅÅMS.....
Vi var bl.a. andet inde og få kaffe og lagkage på Café Niederegger, og jeg må sige at det er den bedste lagkage jeg - til dato i hvert fald - nogensinde har fået. Super-kvalitetsråvarer helt igennem.

Nu må vi se hvad den kommende ferieuge kommer til at byde på - men det afhænger meget af vejret ... ;-)