Skitsekonkurrence + herlige Lübeck...

Jeg deltog i august måneds skitsekonkurrence på Scrapsisters med disse 2 layouter. Vinderen blev fundet ved lodtrækning, og jeg var så heldig at vinde en herlig præmie sponsoreret af Love2Scrap. Præmien bestod af lækre sager fra BasicGrey, bl.a. chipboard alfabet, stempler og nogen FEDE book clips, så det var skønt....

Det første LO er fra vores forårstur til København, hvor vi var rundt på photoshoot. Her er vi ved Gefionspringvandet. Thickers-bogstaverne er nogen af dem jeg var så heldig at vinde i Sommerhurlumhejet :-)
Papiret jeg har brugt er noget old-gammelt noget fra Cherry Arte, men jeg synes det passer godt til billederne.

Det næste LO er fra Frankrig. Da vi var i Eguisheim tog jeg dette billede uden egentlig at vide hvad det var - helt præcist - jeg fotograferede. Da vi så var kommet hjem og begyndte at undersøge forskellige ting lidt nærmere opdagede vi, at bygningen til venstre, med det smukke tag, er en del af et lille slot (som nu fungere som hotel). Bruno, grev Hugh af Eguisheim blev født på slottet, - han blev senere, i årene 1049 til 1054, Pave Leo IX. Statuen helt til højre forestiller ham.
Papiret er fra Graphic 45, bogstaverne er skåret ud på min gamle Xyron, og journaling-"rullen" er lavet på computer.

Så er den første ferieuge allerede gået. Det er jo egentlig sommerferie, men jeg vil nu næsten kalde det efterårsferie.
:-D
Ugen har budt på så meget oprydning som vi har kunnet komme til p.t. efter de håndværkere, der har lagt nyt tag på vores hus (de mangler stadig at pille stillads ned på den ene side), og så har vi været et par dage i herlige Lübeck. Der er faktisk en del at se i byen, - og så er Lübeck jo kendt for sin marcipan.... MÅÅÅMS.....
Vi var bl.a. andet inde og få kaffe og lagkage på Café Niederegger, og jeg må sige at det er den bedste lagkage jeg - til dato i hvert fald - nogensinde har fået. Super-kvalitetsråvarer helt igennem.

Nu må vi se hvad den kommende ferieuge kommer til at byde på - men det afhænger meget af vejret ... ;-)

Kommentarer

Anne Bente sagde…
åh,,,,, så flotte loer du har lavet der, og ja det er jop nærmest efterårsvejr, her stormer og regner det i hvert fald det meste af tiden, rigtig god ferie fortsat.
Pia sagde…
sååå flotte layout med super opsætning og farver,ville ønske at jeg kunne tage mig sammen til at lave vores mange ferie billeder men det er jeg ikke så god til, synes det er svært men du får dem altid til at se kanon lækre ud og det matcher altid så flot til dine billeder. Du må have en fortsat god ferie
Thanni sagde…
Det er flotte LO'er begge to, men det øverste er jeg helt vild med. Det runde billede, farverne, opsætningen - jamen det udgør simpelthen en smuk helhed :)
Margit sagde…
Flotte LO'er. Sjovt, når man kan blive klog på nogle foto man har taget. Det kender jeg godt!!!
Om Lübeck kan jeg tilslutte mig alt det du skriver.... flot og lækker ;o)

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......