Det sidste layout......

Her er så det sidste layout fra området i Colmar, som bliver kaldt "Lille Venedig". Der er bare så dejligt i det område, men man kan jo ikke blive ved.... ;-D


LO'et er denne gang blevet ret enkelt. Det prikkede baggrundsark er (igen) noget af ældre dato - vistnok fra American Crafts. Det lyseblå karton er klippet ud, derefter har jeg stemplet de små blomster og "prikket" dem i midten med en hvid pen. "Colmar" er skrevet på computer og klippet/skåret ud. "Glimt fra" er nogen små typewriter-stickers som jeg købte hos Sally på den allerførste Convention i Gislev, så de er også af ældre dato. Derudover har jeg brugt sort blondebånd og hvidt zig-zag bånd samt en "stickers-lag på lag-ting" fra Creativ Company. Endelig har jeg brugt et par små blondesommerfugle, som er købt på markedet som ses i baggrunden på det ene billede. 1 € for en pose med 100 stk..... det kan man da ikke lade ligge når man er scrapper ;-D

Så er den sidste ferieuge gået, og hverdagen "truer". Ganske vist lægger jeg lidt blidt ud, og starter med et kursus i morgen. Vi skal have indført et nyt booking-system, så det skal nok blive "sjovt" indtil det kører 100 % derudaf. :-)
Den første del af ugen er bl.a. gået med at rydde det sidste op efter håndværkerne, sådan noget gør de desværre ikke altid selv..... - hvorefter vi kørte i sommerhus og var resten af ugen, så man kan i hvert fald sige at den har stået på total afslapning og sommerhushygge.

Vi var jo så heldige at der i sidste uge var Limfjorden rundt - et skibsrace med de smukkeste sejlskibe - ca. 60 stk. - , så den ene af eftermiddagene tilbragte vi i Nykøbing Mors, hvor skibene lagde til. Det var supet hyggeligt at gå rundt og se de smukke skibe sejle ind i havnen og følge livet og stemningen på kajerne. Ind i mellem slog vi os ned med en kande kaffe og nød det smukke syn i indsejlingen. Selvfølgelig blev der taget billeder, men mere om det på et senere tidspunkt.

Nu vil jeg bare nyde resten af dagen, Jannie kommer hjem og spiser sammen med os i aften, og det er jo altid dejligt.

Fortsat God søndag .........

Kommentarer

Karina sagde…
Endnu et dejligt ferielayout fra dig. Flot farve og opsætning og lækre papirer.
LaChris sagde…
Flot flot LO...ja, der er bare smukt og hyggeligt i Colmar...hvor vi jo også var (igen) i år. Nu da du også er sådan lidt frankofil, så kan jeg anbefale at campere ved Annecy søen....meget smukt og hyggeligt...selve Annecy bo er lige din stil, er jeg sikker på!
Ha en dejlig søndag :O)
Pia sagde…
super lækkert layout i smukke farver. Du må have en god arbejdsuge
Charlotte sagde…
Flot layout med smukke billeder. Er det ikke bare skønt når man får brugt "noget gammelt"? Den stemplede blomsterbord blev super sød - og det giver lige det ekstra, med den hvide prik i midten. :-)
Lyder til ferien har været god. .. bare for hurtigt overstået.. ;-)
Rigtig god arb.lyst og jeg håber det går fint med det nye system.
Rigtig god uge til dig.
Charlotte Ravn sagde…
Super flotte ferie layouts du har lavet og hvor er det bare nogle skønne billeder!
Vi ses på søndag!
Anne Bente sagde…
total flot lo du der har lavet, åhhhhh hvor ser det dog bare skønt ud, flotte billeder.
Betina Olesen sagde…
Sikke et skønt LO, flotte farver og opsætning... og hvor sjovt med de sommerfugle...

Jeg er imponeret af, at du er så god til at få brugt alt det gamle... der kunne jeg godt lære noget, sjovt som det nye altid trækker ;-)
Dorit sagde…
Rigtig fin opsætning og gode detaljer med blomsterborden, sommerfuglene og typewriterbogstaverne og gode (blå)farver. Synes det nederste foto med alle blomsterkasser, bro og bindingværket er superflot.
Jeg er nu heller for god til at få brugt det gamle, men tror det er det jeg tar fat i, hvis/når jeg får lavet lidt mere freestyle !
Margit sagde…
Det ser HELT kanon ud med de to ark papirer... og opsætningen er rigtig flot. Er vild med dit blomsterhjørne på det blå ark. Colmar er en dejlig, hyggelig by ;o)

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......