Veloverstået Påske og 2 layouter.....

Så blev Påsken godt overstået. I år har jeg - for en gangs skyld - ikke været oppe i sommerhuset i Påsken. Af forskellige grunde, som jeg ikke vil trætte Jer med, valgte vi at dele os, så gemalen tog i sommerhus sammen med sin bror og hans familie og jeg blev herhjemme, hvor Claus jo var hjemme på påskeferie.

For mit vedkommende bød Påsken bl.a. på et besøg på det KÆMPE motorcykeltræf, der er her i Esbjerg hvert år på Skærtorsdag. Ca. 2.500 motorcykler gæster Torvet og midtbyen, så der er et leben ud over alle grænser, med udendørs servering alle steder, musik osv. Det blev kun til 2 scrapegnede billeder, så et enkelt LO kommer der på et tidspunkt fra træffet.
- Men rigtig, rigtig hyggeligt var det i hvert fald.

Påsken bød bl.a. også på en lækker Påske-brunch på Café Frederik (min yndlings....) sammen med Jannie og Claus.

Et par layouter er det også blevet til her i Påsken:


Det første er fra Colmar i Frankrig. I byen ligger der en bydel, som kaldes "Lille Venedig". Nu er det så sådan, at jeg hverken taler eller forstår fransk, så jeg kommer lidt til kort mht. navnet på LO'et "Le Petite Venice". Når jeg slår navnet op, får jeg forskellig stavemåde. Nogen steder skrives der petite/petit og andre steder skrives der le/la. Nu er det blevet sådan her, og sådan bliver det........ :-S.

Materialer: Baggrundspapiret er en rest fra min papirblok fra K & Company, Urban Rhapsody serien (øjjj, man får meget ud af sådan en blok, - det kan varmt anbefales at købe disse serieblokke, selvom man ikke ser sådan nogen så tit længere). Bogstaverne er dels standset ud på BigShotten og thickers. Hvad pynten angår, så er der er brugt primablomster, punchinella, en lille stump zig-zag bånd, mørkeblåt blondebånd og billetterne er fra julekalenderen på TSC, som jeg har sværtet grønne med distressing ink fra Ranger. Den lille sommerfugl fra Karen Marie klip har fået lidt Ranger Stickels glimmer og det samme har brads'ne.
Det andet LO er dette her:


Tja, - i Tyskland kan man åbenbart blive ridder af mange mærkelige ting.. ;-D ;-D

På vej til Frankrig valgte vi at ligger over i Hannoveresch Münden i nærheden af Kassel. Det viste sig at være en hyggelig lille by. Vi bestemte os for at gå på jagt efter noget friskbagt brød (konditoren havde også de lækreste banankager... MUUUMS), og undervejs så vi dette skilt, som tilhørte en mellemting mellem en slagter og en grillbar. Frit oversat står der jo "Ridder af den røde pølse" på skiltet, så vi jokede en del med det og "scrappehjernen" MÅTTE jo have sådan et billede. Det tør nok siges, at de lokale i byen gloede noget, og rullede med øjnene over, at vi stillede os op for at fotografere "et helt almindeligt skilt".......... ;-D ;-D

Materialer: Papiret er udelukkende rester fra samme månedspakke, der er brugt til LO fra Den gamle by (American Crafts), bogstaverne er standset ud på BigShotten, ridderen er en sticker, som jeg har mattet og den røde die-cut under er fra TSC julekalenderen.
Jeg er så heldig at have restferie, og skal først på arbejde på mandag, - herligt.....

Kommentarer

Dorit sagde…
Hvor ser der hygligt ud i Colmar, og hvor er det et hammerflot og virkelig gennemført LO, du har fået banket sammen. Historien om den røde pølse er jo bare sjov, man kan jo godt forstå folk uden scrappehjerne synes det er åndssvagt at tage fotos af pølseskilte, men ikke OS !!
Synes det var en god løsning I fandt på i påsken med at dele jer, så har alle været glade...
Vi snakkes.
Jannet sagde…
2 flotte layout's du har lavet. Jeg er vild med det fra Frankrig super flot, med masser af lækkere detaljer.
Kan du ha' en god uge
Pia sagde…
super flotte layouts, dejlige farver og fine opsætninger og nogle ritig skønne billeder
Netti sagde…
Superflotte layouts du har lavet. De er virkelig flotte.
Charlotte sagde…
Dejligt i har haft en god påske! Og ja, det er jo skønt med resteferie!
Jeg selv går til "restferie" efter weekendvagten - og det glæder jeg mig til (ryggen driller stadig!).

Dine layouts er fantastisk flotte - og nu får jeg helt lyst til at besøge Colmar! Der ser skønt ud. Sikke frodigt og sikke flotte farver. Synes du har lavet layotet rigtigt flot med lækre detaljer.
Og sjovt med det "røde ridder skilt". Kender godt det med at blive set lidt skævt til når man tager billeder af noget, som andre ikke ser noget specielt i. he he. Flot med cirklerne!
Fortsat rigtig god ferie til dig.
rnielsen79 sagde…
Hi, hi dit ridderlige pølse LO er fantastisk :-) og Sikke nogle lækre farver.
Betina Olesen sagde…
Skønne Lo's begge 2, men er da absolut vil med det nederste... farver, opsætning... ja det hele...mums...

hygge fra Betina

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......