Convention

Så var det jo i lørdags der var Convention i Middelfart. Det var en rigtig dejlig dag, som sædvanlig med masser af snak, shopping, hygge og lidt scrap.

Jeg fik lavet det halve af layoutet ovenfor her. Papiret købte jeg hos Unik på sidste Convention, - det er fra Dreamstreet Papers.

Billederne er igen fra vores ferie i Frankrig sidste sommer. I Alsace bugner det med flotte skilte, hvor enhver butik med respekt for sig selv har et smukt skilt hængende udenfor.

Jeg var på Ranger kursus, hvor Majer underviste. Hun er jo fantastisk dygtig, så jeg fik rigtig meget med hjem fra det kursus. Majers layouter er gode på en computerskærm, men IRL er de altså hamrende flotte.

Der blev også lige tid til at bytte lidt ATC kort.

Jeg er allerede begyndt at glæde mig til næste Convention, og har såmænd allerede tilmeldt mig :-D

Rigtig god week-end til Jer alle......

Kommentarer

Dorit sagde…
Rigtig fin måde at få præsenteret mange billeder på, og hvor gør de meget ud af deres skilte, de er godt nok flotte, sådan nogle ser vi slet ikke herhjemme.
Tror tiden er kommet, hvor jeg må prøve at opbygge et LO fra en skitse, det har jeg kun prøvet i forbindelse med SQ 2008.
Majer sagde…
Skønne billeder du har scrappet og et flot LO der er blevet ud af det.

Tusind tak for de flotte ord om mit kursus og mine ting :-)

God weekend fra Majer
Charlotte sagde…
Sikke et flot layout. Jeg er vild med de farver du har brugt og billederne er super flotte. Jeg kom til at tænke på Salzburg, der er også MANGE enormt flotte skilte at se. :-)
Godt at høre du hyggede dig på convention.
Rigtig god søndag - og god påske, hvis ikke jeg "taler" med dig forinden.
*knus*
LaChris sagde…
Super flot og sprælsk LO :O) JA, jeg har næsten de selv samme fotos af div skilte, taget i Alsace...det er bare så flot ! Rigtig god påske til dig.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......