Den gamle by.....

Så blev jeg færdig med endnu et layout.

Denne gang er det fra Den gamle by i Århus.

Vi besøgte byen sidst i november sidste år under et af vores besøg hos Claus, som dengang boede i Århus.

Der var ufattelig mange mennesker, så det var svært at tage ret mange billeder, i hvert fald hvis man bruger scrap-briller.

Jeg synes det er et ret enkelt LO, men jeg synes ikke det mønstrede baggrunds ark kan tåle så meget pynt.

Materialerne er fra en gammel månedspakke købt hos DreamPapers og er fra American Crafts.

Nu venter lige 3 arbejdsdage, og så er det Påskeferie. Jeg er så heldig at have restferie de 4 dage efter Påske, uh... det bliver skønt.

Rigtig god Påske til Jer alle.......

Kommentarer

Dorit sagde…
Rigtig fint og harmonisk LO, og du har ret i, at der ikke behøver være så meget pynt på pga det flotte og mønstrede baggrundspapir, som passer supergodt til emnet og billedet af damen i den gamle dragt. Kan se du har filet lidt i billedkanterne, og det gør sig jo godt til looket fra gamle dage. Rub-ons'en nederst sætter lige prikken over i'et og gør helhedsindtrykket perfekt. - Super, du blir bedre og bedre !
Pia sagde…
Wooow hvor er det et super flot layout, så skønne billeder og papir der passer til, rigtig flotte teknikker du har brugt
Charlotte sagde…
Nøj!! Hvor blev det flot. Nydeligt med den baggrund, som jeg synes passer helt perfekt til billederne. Rigtigt skønt layout!
Det lyder dejligt der venter noget ferie på dig lige rundt om hjørnet! Ja, jeg havde egentligt feriedage i dag og i morgen, men er nu sygemeldt med dårlig ryg! Ja, ja - jeg har også arbejdet alt for meget og det kan nu mærkes. øv!
Rigtig god påske til dig og dine! :-)
Knus fra Charlotte
Det er et super flot LO, flot brug af det mønstrede (og lidt svære) papir, synes du har fået en rigtig fin harmoni i det hele, og farverne matcher billederne helt perfekt. Ja, os scrappere ser med helt andre øjne når der skal fotograferes *S*, det er nok lidt svært at forstå for udenforstående nogle gange hehe... Rigtig god ferie til dig og din familie, når du når dertil :)
Betina Olesen sagde…
Et rigtig skønt LO, og synes at du har løst valget af papir rigtig flot... tror at du har ret i at det ikke kunne bære mere pynt, uden at blive urolig for øjnene..

Sjovt, tænkte det samme om alle de mennesker sidst vi var i den gamle by.... men vi valge så også december md, det gjorde det nok ikke bedre ;-)

God påske
Betina

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......