Nyt LO

Der er ikke så meget nyt at fortælle, men jeg vil lige vise et layout, som jeg blev færdig med sidste week-end.

Billedet er taget på vores dejlige campingtur til Silkeborg i foråret 2007. Det er lidt mørkt og fugtigt vejr, så billedet er en smule mørkt, men gemalen mente alligevel at det SKULLE scrappes, selvom jeg absolut ikke er vild med at scrappe billeder med mig selv på ;-D

Materialer: Papir og die-cuts hjerter er fra SassafrasLass - "Sew Fine", blomsterne er fra Prima og filtfuglen er fra Jenny Bowlin. Hjerterne har fået en lille smule Stickels fra Ranger. Derudover er der brugt sort karton, brads og penne - det var vist alt.
I week-enden fik vi også gjort campingvognen køreklar, så nu venter der forhåbentlig nogle dejlige ture forude. Uh, - det kribler altså i én for at komme afsted nu hvor alt er klar.....

Rigtig god "sommer"-week-end
(i hvert fald hvis man skal tro på vejrudsigterne)til Jer alle.....

Kommentarer

LaChris sagde…
Åhhh hvor er det bare et super godt og sødt LO !! Nu ikke så genert...I ser dejlige ud, begge to :O) Ja, det er dejligt at komme afsted i vognen..vi har været på Kullen i påsken og det var bare skønt. Desværre har vi aftaler i alle de kommende helligdage, så der kommer vi ikke ud...det bliver nok først i sommerferien, men så er det også 3 eller 4 uger sydpå !
Du må ha en dejlig weekend i det gode vejr :O)
Charlotte sagde…
Super skønt layout - og selvfølgelig skal du selv også være med på nogle layouts! Flot brug af Sassafras'en og nydelig opsætning.
Kan godt forstå i glæder jeg til turene med campingvogn. Det er altså en dejlig tid vi går i møde!! :-)
Vi skal f.eks. til vores første Tivoli koncert i dag (på plænen), hvor danske Spleen United spiller i aften). Så er sommeren på vej!
Rigtig god weekend!
Karina sagde…
Flot layout. Det ser rigtig godt ud med doodlingen.
God weekend til dig.
Dorit sagde…
Øj, hvor er du bare go' ... både på billedet sammen med Cæsar og til at lave det her LO, det er bare superdejligt i opsætning, farver og det lidt rå look med kant og syning, og så har du jo ladet dig inspirere af Majers kursus !!
Ha' en dejlig tur med c-vognen, vi tager jo til sommerhusscrap, kører lige om lidt når H. kommer hjem fra forårsskydningskomsammen.
Netti sagde…
Hvor er det et virkelig flot layout. Det ser vildt godt ud men de hvide streger rundt i kanterne.

Det bliver da skønt at komme ud med vognen igen. Vi prøver for første gang at være fastliggere.
Jannet sagde…
Super skøn layout, og et rigtig godt billede der bare udstråler glæde.
Ja det e dejlig når tiden kommer til at atter kunne rulle afsted med campingvognen. For vores tilfælde bliver det nok først til sommerferien vi kommer afsted, vi har jo en have at anlægge.
Betina Olesen sagde…
Det er et vildt skønt LO... kan rigtig godt lige opsætningen, og brugen af den hvide pen.... Flot flot...

Kender godt det der med at være på den forkerte side af kameraet... huha....

hygge fra Betina
Pia sagde…
super lækkert layout i skønne farver og opsætning

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......