Så er jeg med på bølgen.....

Så er jeg også hoppet med på Smash bølgen :-) Dét at flytte er jo ligesom starten på en helt ny periode, og jeg bestemte mig for, at jeg ville begynde at smashe fra den dag vi flyttede ind i vores nye - lille bitte - hus. Bogen bliver en form for billeddagbog, og jeg vil vise nogle af de sider der ikke at alt for personlige her på bloggen.


Jeg har ikke investeret i en "rigtig" Smash bog, men bruger en stor notesbog (købt for 29 kr. i Ikea), hvor jeg beklæder siderne med mønsterpapir. For et par Convention'er siden købte jeg en papirbog med 180 sider hos Iben. Papiret er en smule tyndere end dét jeg normalt scrapper med, og jeg synes det er helt perfekt at beklæde siderne med. Jeg tænker at jeg vil bruge nogle af alle de mange ting jeg har liggende, som jeg normalt ikke bruger - f.eks. journaling spots, stickers m.v. En Smash bog må gerne være "messy" og det er egentlig dejligt bare at "klaske" tingene på siderne :-)

Siderne ovenfor er lavet i sidste uge da vi var på ferie oppe i sommerhuset. At smashe er en helt perfekt syssel når man er på tur, det kræver jo ikke at man slæber mange materialer med.

Hvad med dig, - er du hoppet med på Smash bølgen?

Kommentarer

Dorit sagde…
Jamen, det er da et rigtig fint emne at lave smashbog over som en slags mindebog man kan tage frem senere for at se alt det, der foregik ved flytning og ændring i det bette hus.
Jeg er jo ved at lave en bog, startede på den til Anna-kurset til Convention, der er ikke rigtig kommet noget i endnu, men det sker da nok, når jeg synes, der er noget, der egner sig...
Vi snax
Karina Beck sagde…
Dejligt at du også smasher og vil dele med os.
Ja, jeg er helt vild med konceptet og har endda haft min Smash med på udenlands rejse med en lille kasse med pynt ; )
Jeg glæder mig til at se mere.
10na sagde…
Hvor ser det bare fint ud, Kirsten. Håber i er faldet godt til i det lille hus. Jeg smasher ikke, har godt nok lavet en hjemmelavet, men er ikke rigtig kommet igang. Vi ses d.19. Kh 10na
nedergaard sagde…
Så flot du har lavet det... jeg smasher ikke, men hvis jeg begynder ;-) tror jeg det bliver med de opskrifter, man lige hiver ud af bladene

God aften
Anonym sagde…
Du avslutade några bra poäng på kimicsscrapbooking.blogspot.ru. Jag gjorde en sökning på temat och hittade de flesta personer kommer att ha samma åsikt med din blogg.

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Project life - uge 10