Sunde muffins.....

Så er vi allerede nogle dage inde i september, den første efterårsmåned. 1. september var det igen tid til en ny workout ovre på ScrapFIT, denne gang er opgaven Salt og peber:

Workout #51 Salt og peber:
Opgaven går ud på at man skal lave et layout eller kort med farverne hvid, sort + én anden farve efter eget valg. De 3 farver må være i alle nuancer, men altså kun de 3 farver.

Jeg valgte at bruge hvid, sort og blå, både fordi jeg synes de 3 farver klæder hinanden rigtig godt og fordi blå er en af mine yndlingsfarver.

I øverste venstre hjørne har jeg sat dette lille hjemmelavede tag

Vi er rigtig glade for kage i vores familie, men det er jo ikke det sundeste at spise, så min søde mand har nogle gange bagt sunde muffins til os. Det er muffins med mindst muligt fedtstof, rørsukker, groft mel og banan. De kan selvfølgelig ikke måle sig med "rigtige" muffins, men de smager bestemt rigtig godt.

Så er den første ferieuge gået, det har virkelig været arbejdsferie, vi rydder op og smider ud til den store guldmedalje. Hold da helt op hvor får man samlet meget l... sammen, og man er jo nødt til at begrænse sig når man får mindre plads. Vi har bestemt os for at gennemgå ALT, så vi ikke tager noget unødvendigt med. Vi har væltet en væg mellem stue og køkken og håndværkerne har støbt gulv og lagt gulvvarme i køkkenet, så om nogle dage når betonen er tør nok, kan vi gå i gang med at lægge klinker på gulvet og når det hele er tørt og fuget kan vi begynde at sætte nyt køkken ind.
- Nåh..ja, jeg skylder måske lige at fortælle, at vi flytter sidst på måneden. Vi kommer til at bo i et lille hus tæt på centrum (JUBIII), og i gåafstand til vores arbejdspladser og tæt på vores kommende lille barnebarn så det er nemt at hjælpe med at hente og bringe osv.
Vi har endnu en uges ferie, heldigvis for det for der er lang vej endnu.

Nå, men tilbage til workouten. der er mere inspiration at hente ovre på ScrapFIT, og det kunne være super hyggeligt, hvis I har lyst til at være med.

Tak fordi I kiggede forbi....

Kommentarer

10na sagde…
Hej Kirsten, så kan jeg da godt forstå du/I har travlt, når i har valgt at flytte - tillykke med den nye adresse. Jeg har en masse charms til Bernd fra Pips, dem tager jeg med den 17. til scrap i Esbjerg. Kh 10na
Charlotte sagde…
Smukke farver - jeg elsker også blå!
Lækkert LO med et skønt billede. Synes det er en god udfordring, håber jeg får tid til at lege med denne gang. :0)
Det lyder til i har travlt derhjemme, godt i har ferie, så det rigtigt kan rykke. Det er spændende med flytningen, synes jeg.
Rigtig god ny (ferie) uge til dig.
Annette / aka sagde…
Først lo'et: Hvor lækkert. De 3 farver passer så fint sammen. Og jeg plejer at sige at alt blåt er flåt - så det kan ikke være bedre.
Rigtig elegant måde med de 2 runde der er forskudt, og så med bling-rækken. Og din lille hjemmegjorte tags er da bare sød - og lidt ny inspiration.
Flytning: Heldige dig. Det lyder jo så spændende at komme ind i byen i noget mindre. Men det er hårdt arbejde, at nå så langt.
Held og lykke med projektet...og skriv om det, når du er klar til at fortælle.
Fortsat god ferie/arbejdsuge...
Karina Beck sagde…
Hvor er dit layout bare flot og elegant! Det er en rigtig flot farve, du har valgt.
Det lyder spændende med flytning.
nedergaard sagde…
Et super FLOT lo... så smukt dine farver og billed matcher.
Held og lykke med flytningen... det gjorde vi også for et par år siden (fra 170 kvm til 94 ) og har nu kun 10 min gang til centrum, men desværre bor vores børn ikke i byen.
Dorit sagde…
Nemlig er sort og blåt gåt sammen, og det ser jo supergodt ud med perlerækken, synes altid at prikker og punkter gir liv til et LO. Og kageservietten er jo lige i øjet her :-)) Det ser rigtig godt ud med striberne i højre side.Jeg må altså snart prøve en skitse, hmmm !
Skønt med den mindre plads i centrum, men hvor det må trække tænder ud at få "muget" ud, sorteret og kasseret, frygter den dag !!

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......