Min bedste ven.......

Jeg er et par dage for sent mht. at præsentere den nye ScrapFIT udfordring, denne gang er workouten kombineret med en fed skitse fra Sketchy Thursday og et bloghop. ScrapFIT workouten går denne gang ud på at scrappe om venskab; lav et layout der fortæller om hvem der er din bedste ven/bedste venner OG brug samtidig skitsen fra Sketchy Thursday.

Jeg må nok indrømme, at den skitse satte gang i de små grå, men det er jo herligt at blive udfordret, og her er hvad jeg fik ud af opgaven.

Jeg er så heldig at være gift med min bedste ven, så det blev til et layout om ham.

Det er så skitsen man skal bruge, hvis man vil være med:

Denne gang kan man vinde et Haunting Halloween kit fra vores ScrapFIT sponsor Paper Issues

Hvis man går over på ScrapFIT og klikker på hver enkelt designer og lægger en kommentar ved alle designerne vil der blive trukket lod om et ScrapFIT kit, sponsoreret af Sara selv, blandt dem der har kommenteret hos ALLE designerne.
Prøv at smutte forbi både hos Sketchy Thursday og ScrapFIT, det er nemlig sjovt at se hvor forskelligt denne workout er løst ;-D

Her hjemme er der fuld gang i nedpakningen, og gemalen er godt i gang med at lægge trægulv inde i huset, så det var et kærkomment afbræk med en rigtig hyggelig scrapdag i går. Jeg kan endnu ikke vise hvad jeg lavede, men vil dog godt røbe at det er et layout fra vores Samsøtur ;-D

Kommentarer

Margit sagde…
Utrolig flot effekt de zigzag bånd giver... totalt fokus på din bedste ven ;o)
Super lækker tolkning af skitsen.
Go' søndag.
Dorit sagde…
Hvor er det heldigt, at ens bedste ven, også er ens mand, hi-hi ! Men hold da op for en skitse, superflot er det blevet, farverigt, og faktisk ser det rigtig godt ud, at billederne er holdt i sort/hvid.
Glæder mig til at se et Samsø-Lo !
Pia sagde…
wow må sige det var en svær skitse som du barte har tolket så flot super lækre papirer du har brugt og ser så godt ud at du har holdt foto i sort/hvid
Du må have en god søndag
Annette / aka sagde…
Superflot løsning på den svære skitse. Hold da op for et probelem...

Dejlige billeder af din bedste ven - og hvor gør de bånd meget ved focus på lo'et.
Flot med matten i bølgepap.
Og så er det bare så fint med alle de farver til de s/h fotos. Tænk hvis alt havde været kulørt. Selv om der er så mange farver, er der en god ro på layoutet. Hvis du forstår...Jeg er vist lidt træt efterhånden..
God arbejdslyst med jeres projekt.
Og så ses vi snart.
nedergaard sagde…
Det var da godt nok en svær skitse... men du har løst den SÅ flot. Skønne farver og en rigtig skøn titel med flotte bogstaver.
Ha' en god aften!!!

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......