Nu kan jeg afsløre....

De sidste par uger har jeg gået og holdt på en hemmelighed, og jeg er super stolt over nu at kunne afsløre at jeg er blevet designer på den australske skitseblog


Crafty Sketches har været under omstrukturering, og jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at prøve at få lidt gang i den igen. Der kommer en skitse den 1. i hver måned, som designteam medlemmerne laver på skift.

Jeg synes I skulle prøve at kigge forbi og tjekke det nye team ud, mine kolleger derovre er nogle rigtig dygtige piger. Imorgen bliver maj-sketchen og vores layouts afsløret, det bliver spændende at se hvad mine kolleger har lavet :-D


Rigtig God weekend

Kommentarer

aka sagde…
Næh ih altså, hvor flot. Tillykke med det. Men selvfølgelig har de også fundet ud af, hvor dygtig du er.
Du er godt nok kommet i fint selskab !
Held og lykke med jobbet - og jeg glæder mig til at se hvad du får lavet.
God weekend...vejret er jo pragtfuldt. Lillebælt er BLÅT og de små sejlskibe ligger og vugger omkring Fyn. Jamen er livet ikke dejligt ????
10na sagde…
Ej hvor er du god, det kommer jo egentligt ikke bag på mig, du laver jo de flotteste LO`s, de er heldige at få dig i deres Design Team. Tillykke til dig og dem ;o)
God weekend. KH 10na
Charlotte sagde…
Et kæmpestort tillykke til dig, Kirsten. Jeg så det godt til morgen - og du er den helt rette til jobbet. Jeg glæder mig til at følge dit arbejde "derovre". :0)
Rigtig god weekend.
nedergaard sagde…
Et stort tillykke til dig... kan godt forstå de kunne bruge dig, du laver de skønneste LO'er.
Kan være jeg kigger ind og bruger en af skitserne engang:-)

Fortsat en dejlig dag til dig
Dorit sagde…
Tillykke me' et, selv om jeg havde hørt en fugl synge... !! Godt gået, nu skal du også vise dine scrapkundskaber down under !! Spændende hvilke skitser du får at arbejde med, holder lige øje med dem, for måske burde jeg "springe" på et par stykker...
Er lige hjemvendt fra det solrige Langeland, hvor jeg har fået røde malerarme, men sku' hilse og sige, at der godt nok var koldt i skyggen, uf, men et par dejlige dage har vi haft.
Knus fra Doritten
Karina Beck sagde…
Stort tillykke med DT jobbet.
Jeg vil straks gå over og tjekke det ud.
God weekend.
Margit sagde…
WAUUWWW... hvor spændende. Til lykke til dig... du er altså også kanon dygtig...
Glæder mig til at følge dig derovre... :o)
Fortsat god solskinssøndag =0)

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......