Jeg har leget.....

..... med glimmer mist. Det giver en fed effekt når andre bruger det, men jeg synes det bliver noget misk-mask når jeg selv bruger det, men måske skal jeg bare øve mig noget mere.

Layoutet er ét jeg har lavet for efterhånden længe siden, men jeg har vist ikke vist det før. Billedet er fra medinaen i Sousse i Tunesien, hvor vi kom forbi denne tunesiske slagterforretning. Kødet hang på kroge helt ud til stien, hvor folk gik lige forbi og fluerne hyggede sig gevaldigt. På daværende tidpunkt var der ingen slagtere dernede der havde kølerum, så det var egentlig lidt mærkeligt at vi ikke fik dårlige maver, og maden vi fik smagte helt fint.


Som man kan se, så er billedet fra den tid, hvor en hver turist med respekt for sig selv, havde en farvestrålende bæltetaske til diverse værdigenstande og løsdele ;-DHer ses lidt af klatteriet... ;-D


Nærbillede af titlen
Den sidste tid har været totalt hektisk med en masse ekstra- og dobbeltvagter, hvor 11-timers reglen kun lige netop er blevet overholdt ind i mellem, så det resulterede da også i en gang halsbetændelse og et par dage under dynen. I morgen har jeg fri, og så venter en dagvagt på lørdag, men så har jeg heldigvis en uges tiltrængt ferie. Claus kommer hjem, så vi bl.a. kan holde hans fødselsdag, det glæder vi os rigtig meget til :-D


I ønskes alle en fortsat God Påske

Kommentarer

Karina Beck sagde…
Jeg kan godt lide dit misk mask: ) Det er et flot layout. Gennemført i farverne. Jeg kan altså godt lide dit splat ; )
Rigtig god påske.
Dorit sagde…
Uh, hvor sejt et LO, fint til emnet med lidt råhed i form af de afrevne kanter, og faktisk ligner misten jo bare blodklatter fra kødsælgeren. Der er fine detaljer som sædvanligt... og bæltetaskerne kan jeg godt huske, hi-hi, tror da vi har nogen liggende endnu, rigtig turistagtig.
Jeg håber, der nu også bliver nogle fridage til dig, når du så'n har arbejdet hårdt. Vi har de 4 dage efter påske, glæder mig til bare at slappe af !
Netti sagde…
Altså sikke noget flot misk-mask du kan lave! For det er da virkelig lækkert. Men jeg kan kun nikke genkendende til dit forhold til glimmermist for sådan har jeg det også. Men hammerlækkert layout.
Dejligt at du er ved at være på højkant igen og pas nu på dig selv.
Rigtig god påske til dig :)
Pips sagde…
He He ... Jeg synes nu dit misk-mask ser flot ud. :o) Mit brug af glimmermist begrænser sig næsten til indfarvning af kageservietter og blonder - *G* Måske man skulle lege lidt mere med det. Dit LO er flot og sjovt, og som altid med masser af fede detaljer. Hav en god ferie - og Tillykke med sønnens føsda. Forsat god påske.
aka sagde…
Jeg synes nu det er noget flot misk-mask du har lavet. Det minder faktisk lidt om blodsprøjt. Flot opsætning og fine farver. Og ikke mindst dine fine detaljer med pynten.

Træls med sådan en omgang i halsen, men typisk efter den omgang arbejde.
Jeg håber du får en rigtig dejlig, men lidt sen, påskeferie. Tillykke med din søn, og nyd det så længe du kan få lov at fejre ham.
Margit sagde…
Totalt fedt LO. Og herligt billede... utroligt hvad der sker med "turist-uniformen" henover nogle sæson'er ;o)
Jeg har også mega mange billeder liggende...
Må altså for alvor i gang med nogle LO... =0)
Nyd påsken og dine fridage (efter i morgen)... føler mig sikker på de er velfortjente... Du tilhører jo også en presset arbejdsgruppe. Pas på dig selv ...
nedergaard sagde…
Hvor er det et skønt layout i farver der matcher billedet så flot... lækre detaljer med knapper og glimmermist. Godt du er ved at ha det bedre

Fortsat god påske til dig
Charlotte sagde…
Jeg synes altså du bruger glimmermisten rigtig flot! Lækkert LO med fede farver. Godt i ikke fik dårlige maver af maden dernede... ;0)
Bæltetasker - ja, kan godt huske da det var top-moderne med sådan en på maven. :0)
Pas nu godt på dig selv. Det lyder til du har haft alt for travlt på jobbet. Nyd nu ferien rigtig meget!
Jannet sagde…
Rigtig lækker layout, med en god historie.
Håber du har en god ferie, og rigtig får slappet af.
Pia sagde…
super flot layout og supert med misen. vi har også været i Sousse i Tunesien og set alt hænge på kroge. Du må have en god uge

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......