Boss Woman.....

Kender I det, at I ikke føler I er ordentligt klædt på, hvis ikke I bruger parfume? - Det kender jeg alt til ;-D

I går var det igen min tur til at lave et layout og indlæg på Scrap Yourself. De uger hvor der ikke er et tema for hvad vi skal scrappe om, bestemmer vi selv hvad vores indlæg skal handle om, bare det handler om os selv eller noget omkring os selv. Da jeg blev spurgt, om jeg ville være designer derovre bestemte jeg mig for at bruge de layouts jeg laver til en BOM. Denne gang har jeg valgt at lave et layout om min yndlingsduft.

Umiddelbart er det måske et pudsigt emne, men når jeg laver BOM layouterne tænker jeg på, hvad der kunne være sjovt for mine efterkommere at vide om mig. Jeg kan godt huske hvordan min mors parfume så ud, men jeg ved ikke hvad den hed - det kunne være sjovt at vide i dag.

Jeg skifter jævnligt mellem forskellige dufte, jeg kan f.eks. rigtig godt lide Be delicious fra DNKY (det grønne æble), men min absolutte yndlingsduft er Boss Woman fra Hugo Boss.


Denne store blomst var i pose blandede Prima blomster jeg købte for lææænge siden hos ScrapbookFun. Egentlig har jeg altid syntes den var lidt voldsom, men den passer så godt i farverne til papiret fra Emma's Shoppe fra Crate, som iøvrigt er fra sidste måneds Nook pakke, så den fik lige lov til at være med her ;-D

Brad'en og det lille tag inkl. brad er også fra Nook pakken

..... og lidt mere dims ;-)

Min søde mand er på arbejde i aften, så jeg tror jeg vil lave en kande kaffe og kaste mig over et billede af Cæsar og jeg til næste SY-projekt, mens jeg lytter til noget god musik, f.eks. med James Blunt ......

Kommentarer

Dorit sagde…
Nej, den fornemmelse kender jeg ikke, hi-hi ! Ikke desto mindre er det et superfint LO, sejt at hele billedopsætningen sidder på skrå og at du har tegnet omkring fotos'ene, det fremhæver dem. Fint med al dimsen, og der er flot balance i det hele pga de 3 runde ting. Superb !!
Pia sagde…
super flot layout og ja en vigtig ting at scrappe om sig selv, jeg er ikke klædt på før jeg har fået min parfume på og jeg kan huske min mors chanel nr 5 som jeg ikke synes var så god men de har jo lanceret nogle nye dufte som er super friske
10na sagde…
Hvor er det bare et flot LO, Kirsten. Mange fine detaljer og lag på lag. Parfumen er også en vigtig del af "beklædningen" herhjemme. Håber du hygger dig mens gemalen arbejder. Herhjemme står den på Desperate Housewifes og afslapning på sofaen, måske lidt bordkort til konfirmationen.
Kh 10na
nedergaard sagde…
Hvor er det flot... en lo i nogle skønne farver. Blomsten passer jo perfekt hertil. En fin detalje med den lille tag, hvorpå du har sat hb. Min yndlings purfume er Laura!!!
Charlotte sagde…
Godt gået med brugen af de lækre ting fra Nook pakken. :0) Jeg synes det er et godt emne du har valgt om dig selv.
Opsætningen er helt super. Nu har jeg helt lyst til at scrappe om mine yndlingsdufte. :0)
God dag til dig. Og igen tak for de meget søde og varme ord til mig.
(KNUS) til dig.
Margit sagde…
Jo, det kender jeg godt...
Og min yndlingsparfume er efterhånden rigtig svær at få herhjemme... :o(
Vildt sejt LO... det emne ville jeg ALDRIG ha' tænkt...!! Men som du siger... det er jo en dal af én.
Jeg kan tydeligt huske yngstesønnens kommentar da vi efter nogle måneders fravær "nåede" dem i Sydney: "Ahhh... nu dufter her af MOR..."... sødt ikk'?

Du har rigtig mange fine detaljer som kan inspirere ;o)
Ha' en god dag.
aka sagde…
Igen et rigtig lækkert layout fra dig. Den typiske Kimic-stil med en masse små, og megte fine gennemtænkte ideer. Det hænger altid så fint sammen for dig.
Stregerne om billederne, også øverst til højre, alle de runde former i nedreste venste billedhjørne, div. "dråber" rundt omkring....jamen det er bare såå fint.
Og så er emnet jo sjovt - også for dine efterkommere.

Min mor brugte 4711 Kölnerwasser"- og jeg husker den duft tydeligt.
Denne HB har jeg også - og ellers er det min mand der er knaldgod til at finde/købe/give. Har vist aldrig selv købt duftevand...
Pips sagde…
Kæft hvor er det et FLOT LO du igen har lavet. Alt passer bare perfekt sammen.
Æv hvor ærgerligt at scrap blev aflyst i lørdags, meeen - nok lige lidt nok med kun 2 deltagere - hihi. Jeg har ikke fået mail fra dig - mon du har min gamle mail-adresse? jeg skiftede for nogle måneder siden. Knus herfra.
Jannet sagde…
Flot layout. rigtig mange flotte detaljer. Jeg syntes det er ert rigtig godt emne.
Dorthe sagde…
Hej Kirsten, hvor var det bare dejligt at se dig igen, håber at vi snart mødes til Scrap i Esbjerg igen :)
Hav en rigtig god weekend, påskeferie må du jo vente lidt med...
Knus fra Dorthe
♥♥♥
Dorthe sagde…
Ps. Du laver bare de fedeste Layouts ♥♥♥
FruMaansen sagde…
Sjovt emne! men giver dig helt ret i at det er sådan noget det er sjovt at vide - ville gerne have vidst hvad min mormors yndlingsduft var...

Skønne farver!
Jeg synes virkelig det er nogle flotte billeder du ligger ind!
Thumbs up, for det! (Y)

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......