Et layout

Så er vi hjemme igen efter nogle dejlige dage i sommerhuset. Vi har bare daset og slappet af, og det har været rigtig lækkert. - De sidste mange gange vi har været deroppe, har vi arbejdet på den nye facadebeklædning, ekstra isolering m.v., så det var skønt at være der uden at røre en finger ;-D

Den første uge af ferie har vi haft Claus hjemme fra København, hvor vi bl.a. har fejret at han bestod sin Bachelor med glans, og nu går i gang med kandidatuddannelsen så han om et par år er færdig som farmaceut. Vi har også fejret Jannies fødselsdag og været et par dage hos min svigermor i Flensborg, hun har det lidt bedre, men er temmlig præget af sygdom og alder. Nu får hun et nødkaldeanlæg, det håber vi giver lidt mere ro over situationen.

Dejlige, gamle Cæsar har det også lidt bedre, men helt godt bliver det nok ikke igen. Vi skal til kontrol med ham på fredag, så må vi se hvad dyrlægen siger.

Jeg vil lige vise mit første LO som medlem af det kreative team på Stuck?!

Min fortolkning af skitsen er ret stram denne gang. Den opmærksomme læser vil bemærke, at billederne har været scrappet tidligere, men jeg synes de passer godt til skitsen, hvor der var lagt op til 3 billeder.


Close-Up

Jeg har ladet mig inspirere af de populære doilies og lavet denne doily-agtige tingest som pynt.

- Og hvis I ellers kan tåle mere reklame for Stuck?! Sketches ;-D - så er skitsen til LO'et ovenfor lagt ud på bloggen, hvis nogen mangler inspiration.
I anledning af fødselsdagen er der i dag skudt en omgang Blog Hop igang, hvis I har lyst til at lege med er I hjertelig velkomne :-D

Kommentarer

aka sagde…
Åhhh, hvor er det et dejligt lo. Det papir og de farver, det passer jo bare til de fotos. Og den doily-tingest passer også bare.
Jeg kunne godt finde på at lifte. Vi var på samme strand sidste år. Dejligt - om sommeren ! Og bare måden man lokalt siger: Nørre Vorupør. Pragtfuldt !
Charlotte sagde…
Det LO er så flot! Jeg har beundret det ovre hos Stuck!? Lækre billeder og lækre farver du har fået sat sammen. Gør ikke noget det er stramt - det er et helt perfekt LO efter min mening.
Jeg gik i gang med skitsen i sidste uge - og er ikke blevet færdig. Har fået noget så ondt i min venstre arm (bruger denne til musen), har været overbelastet på jobbet, så er nu sygemeldt .. ØV! Og AV! Skriver lige nu kun med højre hånd .. lidt svært, men det kan lade sig gøre.
Nå, men jeg er i gang med LOet til skisten, så ser vi hvornår jeg får det færdigt.
Godt i hyggede jer i sommerhus! Og tillykke til både din søn og datter. Der har været lidt at fejre.
God ny uge til dig.
Caroline sagde…
Super flot LO, vild med dine detalje nederst på siden, fedt med de mange lag.

Glæder mig meget til d.28, synes der er læææææænge til
Uha, det er længe siden jeg har besøgt dig!! Hvor er det bare nogle fantastiske layouts du har lavet, flotte designeropgaver du har løst også!!! Den side må jeg lige kigge nærmere på, der er rigtig mange gode skitser.
Dorit sagde…
Superflot og lækre farver. Kan godt li' dit arrangement nederst til venstre. Skriver en pb senere.
Charlotte Ravn sagde…
Hvor er det bare et dejligt LO! Super fine farver og dettaljer.
Det er ikke så rart når vores gamle og dyr ikke er på toppen. God bedring med dem begge!
Margit sagde…
SUPER lækkert LO... SÅ lækre farver og RIGTIG lækker opsætning af billederne. Måske man for første gang skulle prøve at arbejde efter en skitse...(!!)
Hjørnet er totalt sejlt... vild med niveauforskel og bogstavsopsætning...
Dejligt I har haft flere ting at fejre... til lykke med dem begge... og god bedring til svigermor og vovsen... det er hårdt når ens kære har det skidt... uanset om det er dyr eller mennesker.
Hav en dejlig dag...

Populære indlæg fra denne blog

Man kan blive nødt til at nøjes... ;-D

Project life - uge 8

Jeg flytter desværre.......